Skins 3. évad van olyan jó mint az 1. és a 2. volt?
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 17:17
2/8 anonim válasza:
jó a 3. évad, csak máshogy.
az első kettő évad nekem valahogy jobban tetszett, a 3. évadban csak Effy maradt meg (Tony húga), és teljesen új szereplőkkel találkozhatunk. ettől függetlenül mint már írtam ez is jó, csak nem azért amiért az első két évad. nézd meg, és meglátod.
4/8 anonim válasza:
én inkább úgy mondanám, hogy más. persze meg sem közelíti Tonyékat, de ez is skins, tehát jó. szerintem érdemes megnézni.
5/8 anonim válasza:
Nekem tetszett,sztem van olyan jó mint az első 2 volt
6/8 anonim válasza:
nekem hiányzik a régi szereplőgárda. :/ de azért az új generáció is jó csak hát mégis.. :/
7/8 anonim válasza:
sokkaljobb volt már a régiekkel:/
8/8 anonim válasza:
nooooos mikor neki kezdtem nézni a 3adik évadot hiányzotak a régi szereplők és a másik két évad, viszont rajottem hogy a 3-4 evad sokkal jobb:D:D coook <3 :D
kivancsi leszek az 5odik evdara is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!