Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mik mentek a Minimaxon 2000...

Mik mentek a Minimaxon 2000 és 2003 körül?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy abban az időben milyen mesék mentek azon az adón? Sok mese kiesett, pedig nagyon szerettem őket.

2012. júl. 2. 22:11
1 2
 1/13 anonim válasza:
Gondolom a Varázslatos iskolabusz és a Sharon naplója biztos ment.Ez a kettő volt akkoriban a két kedvencem. :) 15 vagyok.
2012. júl. 2. 22:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Franklin a teknőc, Pöttöm George, Miffy és barátai, Mézi Mckenzy az Edinborói cica, talán Rumcájsz kalandjai, Dr. Bubó is sztem:) ,talán Bob és Bobek, talán Pityke őrmester, a Varázsceruza, Clifford a nagy piros kutya, Merlin a csodakutya, Simsala Grimm vagy Grimm legszebb meséi, Barbie-s mesék talán, Alfréd a kacsa, talán Nils Holgerson, talán Skipper és Skeeto, jaj:D 20/L vagyok, ezek rémlenek, meg majd ha még eszembe jut, írok:D nem biztos, hogy mindegyik passzol az évszámhoz:D
2012. júl. 2. 22:59
 3/13 anonim ***** válasza:

2. megint!

Mézga Aladár utazásai

Lolka & Bolka

Moha és Páfrány

ja am nem néztem mindet, a felsorolásomban vannak nagyon gagyik is:S :P

2012. júl. 2. 23:01
 4/13 anonim ***** válasza:

a Nyomorultak is azt hiszem ott ment!

2.és3. ismét

2012. júl. 2. 23:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Babar!!! Meg lehet, hogy a Sandokan, meg a 80 nap alatt a Föld körül Willy Fogg-gal is ott ment!!! :)

ismét én:)

2012. júl. 2. 23:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Marsupilami
2012. júl. 3. 00:33
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyszer volt...az élet

Egyszer volt...a felfedező

Egyszer volt...az ember

Egyszer volt...a világűr

A nagy ho ho horgász

Pumukli kalandjai

Elhagyott játékok

Pom pom meséi

Kockásfülű nyúl

Teknőc sziget

2012. júl. 3. 00:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek :)
2012. júl. 3. 05:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Blinky Bill, Marcelino, Rexi, Lopaka, Delfi és barátai talán máshol ment, A három maci, Rút kiskacsa, Urmel, Szédült nyuszik, Manóvári manók, Mumble Bumble (kék viziló:)), Roli Poli Oli, Twipsy, Cyberchase, Etelbert a tigris, Doug, Tüskeböki és pajtásai, Vizipók-csodapók sztem megin máshol ment:P, eredeti Süsü nemtom ment-e de Süsüke a sárkánygyerek volt, Krisztofóró talán másikon volt de lehet ment ezen is, Kimba a fehéroroszlán is először tuti hogy máshol ment, Pufóka is tuti, Elmo világa, Heuréka vára, Allegra ablaka, Malackó, Mikrobi lehet hogy ment ott, a régi jó Rupert maci lehet hogy ment ott:D Megint nem vagyok biztos az időben, hogy stimmel-e :D
2012. júl. 3. 10:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Magyar népmesék:), Albert mondja, Frakk a macskák réme, Mosómacik, Candy Candy talán, Kutyavilág talán, Orson és Olivia, Kisvakond, talán Skippy a kenguru, talán az a Hófehérke-sorozat
2012. júl. 4. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!