18 karikás sorozatot tudtok nekem mondani?
South park.Na az olyan,ami 12 évesek számára vicces,de egy értelmes ember primitívnek találja,mert az.
És amúgy is egy rajzfilm.
Mert nem érted a mondanivalóját.
Szerintem vicces és tanulságos.
Sajnálom,hogy ennyire vakok vagytok.A south park egy zsidó propagandarajzfilm,nem több,nincs tanulsága,és nem véletlenül vetítik 10órakor(legalábbis itthon)mindenki tudja,hogy főképp gyerekek nézik.Ők a célpont,őket akarják butítani/befolyásolni,ez egyértelmű egy olyan ember számára,aki átlát a hazugságokon.Sajnállak benneteket.
Kérdező-bocsi az OFFért.
Elég buta ember vagy. Azt hiszed a South Park is butáknak való, és csak azok nézik, pont ezért vagy te is pont buta.
Káromkodással meg zsidósággal csak azért van tele, mert anno egy buta sorozatnak indult, ahol tényleg semmi nem volt, csak a random káromkodás, ma már 100% társadalomkritika, a káromkodástól meg el kell tekinteni, az csak azért van, hogy a régi nézőket is megtartsák.
A régi South park még jó is volt, tele marhasággal, most meg már mindet feldolgoznak, ami benne volt a híradóban. Maguktól már szinte nem is tudnak új dolgot kitalálni.
Kedvencem az első 2 évad, azok megunhatatlanok.
Valakinek azok tetszettek, valakinek a mostaniak.
Nekem azok pont azért nem tetszettek, mert agyatlan baromságok voltak, mostanában meg a poén háttérbe szorult.
Mindegy, ne menjen át ez a kérdés South Park témába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!