Tudtok mondani 1 horror-vígjátékot a Haláli hullák hajnala, a Zombieland meg a Horra akadva szérián kívül?
Azzal van bajom,hogy egyértelműen kiderült az írásodból,hogy tényleg elég fiatal lehetsz.
Főleg a flegma stílusodból jöttem rá,meg abból,hogy egy épeszű ember nem írja "tucc"-nak a "tudsz" szót.
Majd ha felnőttél kicsit,akkor folytatjuk a társalgást!
Jó véletlenül férregépeltem.
Na szóval tudsz v mi zombis filmet vagy nem?
Helo!
Gonosz halott 1-2 - Ez vigjatek elemekkel tüzdelt horror, a müfaj egyik klasszikusa (nem kimondottan horror vigjatek, de mondhatni kötelezö)
Adsz vagy kapsz - Ez az egyik ekdvencem, nagyon hangulatos es jol kivitelezett film - mindenszentekkor különösen üt :).
Tucker & Dale vs Evil (magyar cime Trancsírák, ami egyenesen borzaszto forditas...) - Ez müfajparodia, az elejen jol indul, aztan elegge kifulald es atmegy kaszabolasba, de egyszer megeri megnezni.
Jo szorakozast hozzajuk es nevetesben teljes borzongast:)!
ui.: Bocs, hogy ekezet nelkül irtam, de most igy alakult - külföld :P :).
Köszi a válaszod!
Mindegyiket megnézem :)
FIDO-jó a zombi a háznál.
Rohadt jó film!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!