Hisoka pedofil?
2012. jún. 30. 23:57
1/6 A kérdező kommentje:
Sokan mondták, hogy az de én nem hittem el, gondoltam egy rajzfilmben nem mernek ilyet meglépni, de ezt a jelenetet látva már nem tudom:S
2012. júl. 2. 12:21
2/6 anonim válasza:
miből gondolod,hogy pedofil?a videoban nem láttam semmi erre utalót.ha csak a feliratból gondolod,azt csinálhatta akárki poénból,aláírt hülyeségeket,ez is lehetséges.
de ha igazad van,szerintem akkor sem kéne csodálkozni,ez eg japán anime :) abban minden megeshet.
3/6 A kérdező kommentje:
A felirat az jó, mivel magyarul néztem és kb ugyan az volt benne.Onnan gondolom ,hogy pedo mivel úgy nyög a gyereket nézve, mintha orgazmusa lenne.
2012. júl. 3. 19:23
4/6 A kérdező kommentje:
Neee, találtam egy másik videot. Én ezt nem akarom elhinni :S http://www.youtube.com/watch?v=Qd23zIxPnvY
2012. júl. 3. 19:25
5/6 jin válasza:
Nem ,csak neki az az orgazmusa ha valaki megakarja ölni öt (a bohócot)és imád gyilkolni.ezert egy olyan ember megölése nagyobb élvezetet nyújt neki aki ki akarja nyírni
6/6 jin válasza:
Na jó amellett amit mondtam meg pedofil is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!