Tudtok olyan magyar "online filmes" oldalt, ahol filmet is lehet nézni?
Eddig már vagy 20 oldalt néztem végig, de alig találtam valahol egy működő linket. Az is 3-4 másik oldalon vitt keresztül, mire célhoz értem, majd félig lement a film, azután megakadt, és kész. :(
Ha tudtok olyan magyar(!)online filmnézős oldalt, ami valóban működik is, légyszi dobjatok egy linket nekem!
Köszönöm! :)
Csak a kérdés alapján azt mondanám, hogy az összes :D
3-4 oldal, nem létezik. Nem inkább felbukkanó reklámok voltak?
Ez általában a blogosokra jellemző, de mindenhol vannak. Ezektől ingyenes az egész. Bosszantóak, de be lehet zárni mindet.
Az akadás szaggatás sem az oldal hibája. Lehet, nem töltött be teljesen a film, és azért akadt meg.
A legnagyobbak jól működnek, több ezer film van rajtuk
onlinefilmletoltes.eu, filmezz.eu, mozicsillag.com, nézzsorozatokat.info
Ha ezeket is nézted már és egyik se jó, akkor nálad lehet valami gubanc.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszönöm!
Az az igazság, hogy régebbi filmeket szerettem volna nézni (1998-2006-os), és valószínűleg ez lehet az oka (vagy nem tuom), hogy az ilyen filmekhez én legtöbb helyen halott linkekbe botlottam. Amikor 3 várakozós oldalon átvergődtem magam, egy film esetében, végül kiírta, hogy már törölték a filmet. Pfff. Más helyeken ugyanez a szitu. :/ De olyan is volt, hogy miután nagynehezen eljutottam a filmig, elindult, de eredeti angol volt felirat nélkül. Csakhogy ezt sehol sem tüntették fel! Viszont a sorozat következő része meg már magyar szinkronos. Ezért érződhet a kérdésemből egy kis gúnyos felhang. :) Mert én még csak ilyenekkel találkoztam eddig és sajnos már ezután egyik helyben sem bízom igazán, de akkor ezután majd új filmeket fogok nézni. Azok biztos mennek még. :)
Köszönöm a linkeket mindkettőtöknek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!