Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismerős ez a film? Napokban...

Ismerős ez a film? Napokban eszembe jutott egy film amit régebben néztem, de nem tudom a címét.

Figyelt kérdés
Egy tizenéves lányról szólt (kb 14-17 éves) aki anorexiás lesz.Nemsokminden ugrik be de van benn egy rész,mikor úszni megy és nem volt már energiája (mert ugye nem eszik)és elájul a vízben,úgy kellett kimenteni.Azt hiszem balettozik(ez nem 100%)
2009. júl. 8. 19:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom sajnos, de én is ezt a filmet keresem már régóta :(
2009. júl. 16. 22:50
 2/16 A kérdező kommentje:

kár:S

még googlen utána keresek,ha megtalálom leírom ide:)

2009. júl. 17. 14:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Valamikor adták a Hallmarkon, láttam részletet belőle, de sajnos nem emlékszem a címére.
2009. júl. 19. 21:07
 4/16 A kérdező kommentje:

:(((

kerestem googlen,beírtam,hogy film,anorexiás lány,balett megilyenek,de csak találtam még egy embert aki a Hallmarkon látta,de nem tudja mi a címe...nem baj kutakodok tovább :)

2009. júl. 20. 15:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok :) Még én sem találtam meg, de nem adom fel! Egy ideig azt hittem, hogy a Tizenhárom c. film az, de aztán megnéztem, és kiderült, hogy nem :( Majd írok, ha van valami fejlemény.
2009. júl. 21. 15:28
 6/16 A kérdező kommentje:
okés köszönöm:))
2009. júl. 22. 19:13
 7/16 anonim ***** válasza:

The Best Little Girl in the World (1981)

[link]

[link]

2009. júl. 30. 11:37
 8/16 anonim ***** válasza:

vagy

Dying to Dance (2001) - Tánc a halállal

[link]

[link]

Majd írd meg, melyikre gondoltál.

2009. júl. 30. 11:42
 9/16 anonim ***** válasza:

When friendship kills

[link]

ez volt hallmarkon:P

Dying to be thin

For the love of Nancy

Sharing the secret

Dying to be thin

Perfect body

Slim till dead

Thin

A secret between friends

Hunger point

Meg még volt egy a hallmarkon,egy családról szólt,ahol az anyuka kiskoruk óta arra nevelte lányait h csinosnak kell lenni,így mire felnőnek az egyik anorexiás lesz(fekete hajú), a másik pedig bulémiás(vörös hajú).

Az anorexiás intézetbe kerül,aztán belehal betegségébe.

Ha valaki tudja a címet szóljon,nemrég láttam,de újra elfelejtettem a címét.

Kössz,remélem én is segítettem.

2009. júl. 30. 16:22
 10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy ennyit segítettél.rájuk kerestem youtube-on.(eggyik filmet végig is néztem).de egyikük sem volt az:( még az utsó hozzászólásodból soroltakat átnézem remélem ott lesz.én sajna nem ismerem amelyiket te írtad,de ha megvan a címe írd le légyszi felkeltette az érdeklődésemet.köszi
2009. júl. 31. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!