Odaát. Ki az erősebb, Crowley vagy Cas?
Szia a másik Supernatureles kérdés kérdezője vagyok, amelyikre tegnap írtál! :)
Szerintem egyértelműen Cass az erősebb aki egyébként az én kedvencem is!
Crowley a Többi démon engedességén a pokolkutyák uralásán kívül nem sok olyan extrát tudott mutatni amit a többi erősebb démon nem. Szerintem inkább poziciót tekintve van jelentősége a pokol királya titulusnak. Cass ellen sem mert semmi tettlegeset lépni amikor az felbontotta az egyezségüket a purgatórium megnyitása előtt. Fortéllyal sikerült kifognia Cassen ha erősebb lett volna felvállalta volna a nyílt harcot. Raffael bevonása kellett.
Cass szerintem erősebb! :)
De jó, Te is 2 s-el írod a Cass-t! :DD Eddig én is így írtam, de barátnőm mondta, hogy így nem jó... xd
Hát, nekem mind a ketten a kedvenceim (értelmes, amit írtam? :P), ezért nem tudom, hogy kinek szurkolnék, ha "összeverekednének", vagy hogy is mondjam :)
Én a humorát bírom, nagyon vevő vagyok a fekete humorra :))
Amikor Crowleyt fejbecsapja egy csővel Sam: Épp most tisztitattam az öltönyömet! :)
Vagy utána amikor ördögcsapdába kerül megjelenik meg a párbeszéd! Meg az mondja: Crowley!! erre ő: Ribanc?
Vagy amikor a hetedik évadban Dick kocsijában tárgyalnak, vitt valami ajándék pitét, és miután Dick közölte vele hogy sosem társulna egy ilyen féreggel, meg hogy felőle meg is dögölhet, csak annyit mondott: Tartsa meg a pitét! És eltűnt :)
Hát, igen :D Nekem is a lételemeim a bunkó beszólások, persze, nem durván, csak úgy "játszadozva". :) Nagyon jó arc, és még azt szeretem benne, hogy eddig nem volt jó fej démon, vagy lény, csak az a vámpír csaj, amikor, tudjátok, keresik a Mindennek az Anyját. Csak hát, a drága Cstielünk megölte... xD
Visszatérve, nekem ez első megjelenésénél szimpatikus volt, amikor odaadta Saméknek a Coltot, Sam Cro homlokához tartotta, meghúzta a ravasz, és erre semmi. Cro megszólal: Lehet, hogy kéne bele tár is... Na, azon szakadtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!