Ismeri valaki ennek a filmnek a címét?
Még kisebb koromban kaptam egy filmet kazettán, ami már sajnos nincs meg, de a napokban eszembe jutott, és nagyon szeretném megnézni újra. A gond csak az, hogy nem emlékszem a címére és a google sem hozott sikert.
A film arról szólt, hogy van egy anyuka, aki a két fiát neveli és van egy kedves szomszédjuk, aki zongoraművész. Az egyik éjjel az idősebb fiú amikor kinézett az ablakon, akkor látta, hogy a szomszéd megöli az élettárását. Hosszabb nyomozgatások folyamán a srác megtalálja a nőt a férfi háza alatt elásva és kiderül, hogy azért ölte meg, mert ellopta a nő zongoraművét.
Talán az volt a címe, hogy gyerekdetektívek, de erre semmit nem hozott ki a google...
Ötlet?
Hello,
Igen a film címe gyerekdetektívek,nekem még meg van VHS-en,de sajnos lejátszom már nincs hozzá:)
Én is a napokban kaptam hozzá újra kedved,de szintén nem találtam róla semmit,beírtam,hogy gyerek detektívek és csak ez jött ki,szóval nem tudom,hogy hol lehetne megszerezni,pedig elég jó film volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!