Teen wolf-hoz hasonló sorozat ami ennyire begfogna?
Figyelt kérdés
Teen wolf sorozat nagyon megfogott de annak az összes eddigi részét láttam 2x . A többi része pedig még nemjött ki. Tudtok hozzá hasonló sorozatokat ? köszi előre is .2012. jún. 27. 21:31
1/5 anonim válasza:
pretty little liars
shameless
secret circle
vámpírnaplók
awkward
2/5 anonim válasza:
Én a Vámpírnaplókat ajánlanám. Abban is van szó vérfarkasokról, és nagyon izgalmas sorozat. ;)
3/5 Handuc válasza:
Én is nagyon szeretem a Vámpírnaplókat :D
4/5 Nasu válasza:
Van pár vámpíros sorozat, ami nagyon jó:
Vampire Diaries
True Blood
Moonlight
Én a harmadikat kifejezetten ajánlom, azt annyira nem ismerik, de nagyon-nagyon jó. :)
Fantasy:
Supernatural
Once Upon A Time
Merlin
Ezek mind ilyen darálósok. :D Nagyon izgik, én szeretem őket nagyon.
5/5 anonim válasza:
Vámpírnaplók!!!!!!! Mindenképpen ajánlom. Én megszállotja letten annak a sorozatnak, de mivel már a 3. évadot is végignéztem és várom a 4.et, ezért kerestem egy másik ehhez hasonló sorozatot és bravo magazinban olvastam a Teen Wolfról de csalódtam... csák 2 évados :( amúgy imádom ezt is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!