Mikortól fogják a Once upon a time (Egyszer volt, hol nem volt) c. sorozatot adni az m1-en?
Sajna nincs még róla infó sehol sem. :(
Dante
Nyáron sorozatszünet van, a nézettség miatt mindent őszre szoktak időzíteni. A "hamarosan" talán esély arra, hogy kicsit hamarabb elkezdjék, de addig is a 22 részt le kell szinkronizálni, ami időbe telik.
Biztos nem fogom magyarul nézni, mert elveszik a varázsa (Rumpi nevetése például), de azért Rumplestitskin nevének fordítása érdekel. Volt már Pancimanci, Kopciherci, Zörgőfürge, Tűzmanó, (egyik sem beszédes) egyes magyar fordítású mesékben pedig megmaradt eredeti nevén.
Köszönöm a válaszokat, én reménykedek benne, hogy már nyáron adásba kerül, mert ősszel főműsoridőben a Marslakók megy (eh), és akkor jó időpontban legfeljebb télen adhatnák, miután a Marslakók megkapja a jól megérdemelt kaszáját...
Én amúgy úgy tudom, hogy Zörgőfürge lesz Rumpi neve, de Winnie a Sorozatjunkien nagyon erősködik, hogy nem.
Augusztus közepén, az olimpia végeztéve debütál az m1-en az Egyszer volt, hol nem volt A történet középpontjában egy bostoni óvadékügynök, az árvaként felnőtt Emma Swan áll, aki semmit sem tud a múltjáról - egészen addig, amíg örökbeadott kisfia a segítségét nem kéri a fantáziavilág megmentésében. A fiú azt állítja, Emma valójában Hófehérke és a Herceg eltűnt lánya, akit a Gonosz Királynő elől menekítettek át a való világba.
Ezt az origo.hu-n találtam :)
Augusztus 19-től, minden vasárnap 20:15-kor.
Dante
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!