Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikortól fogják a Once upon a...

Mikortól fogják a Once upon a time (Egyszer volt, hol nem volt) c. sorozatot adni az m1-en?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy megvették, és láttam az előzetest, de pontos megjelenési dátumot még nem találtam. Valaki tud esetleg dátumot is mondani, vagy valami támpontot? (sosem szerettem, amikor valamit úgy harangoznak be, hogy "hamarosan")

2012. jún. 27. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajna nincs még róla infó sehol sem. :(

Dante

2012. jún. 27. 10:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron sorozatszünet van, a nézettség miatt mindent őszre szoktak időzíteni. A "hamarosan" talán esély arra, hogy kicsit hamarabb elkezdjék, de addig is a 22 részt le kell szinkronizálni, ami időbe telik.

Biztos nem fogom magyarul nézni, mert elveszik a varázsa (Rumpi nevetése például), de azért Rumplestitskin nevének fordítása érdekel. Volt már Pancimanci, Kopciherci, Zörgőfürge, Tűzmanó, (egyik sem beszédes) egyes magyar fordítású mesékben pedig megmaradt eredeti nevén.

2012. jún. 27. 11:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, én reménykedek benne, hogy már nyáron adásba kerül, mert ősszel főműsoridőben a Marslakók megy (eh), és akkor jó időpontban legfeljebb télen adhatnák, miután a Marslakók megkapja a jól megérdemelt kaszáját...

Én amúgy úgy tudom, hogy Zörgőfürge lesz Rumpi neve, de Winnie a Sorozatjunkien nagyon erősködik, hogy nem.

2012. jún. 27. 15:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Tájékoztató jelleggel megválaszolom a saját kérdésemet: az Olimpia után kerül adásba az m1-en, tehát augusztusban. Rumpi pedig igen, Zörgőfürge lesz :D
2012. júl. 7. 12:21
 5/8 anonim válasza:

Augusztus közepén, az olimpia végeztéve debütál az m1-en az Egyszer volt, hol nem volt A történet középpontjában egy bostoni óvadékügynök, az árvaként felnőtt Emma Swan áll, aki semmit sem tud a múltjáról - egészen addig, amíg örökbeadott kisfia a segítségét nem kéri a fantáziavilág megmentésében. A fiú azt állítja, Emma valójában Hófehérke és a Herceg eltűnt lánya, akit a Gonosz Királynő elől menekítettek át a való világba.

Ezt az origo.hu-n találtam :)

2012. aug. 5. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Augusztus 19-től, minden vasárnap 20:15-kor.

Dante

2012. aug. 8. 08:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha Zörgőfürge lesz Rumpelstiltskin, akkor tuti nem fogom nézni :D Nekem az is furcsa volt, hogy az ajánlóban Emmát nagyjából egy másodpercig mutatták, amikor azért mégis ő lenne a főszereplő... de egyébként nagyon jó sorozat, nekem tetszett :) és bocsánat, amiért ez nem volt válasz a kérdésre.
2012. aug. 8. 12:53
 8/8 anonim válasza:
Most már vasárnap este 21.30-tól adják! :(
2012. okt. 23. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!