Valami igazán jó film, amit tényleg érdemes megnézni?
Sziasztok!
Tudom, van 1200000 ilyen, kérdés, de nézzétek el...
Tud valaki valami JÓ dráma alapú filmet, amit érdemes megnézni? - lehet horror is
/ Tehát ne legyen unalmas, esetleg lehessen egy jót sírni a végén... c: /
ja,csak "kipróbáltad" a drámát? :)
ez furcsa.
Akkor egy jó horrort mondok,amit tegnap néztem.Reinkarnáció.ez Japán,tehát jó,és szinkronnal is van,hogy örülj,de szerintem úgy nem fogsz rajta félni,inkább hallgasd a "halandzsázást".De te tudod,mindenesetre én úgy voltam vele,hogy az első 40 percig ócskának hittem,aztán hirtelen beindul az egész,nagyon jó film!
a Forrest Gumpot pedig először én is untam,aztán elkezdtem nézni,mert nem volt más a tévében...nagyon megtetszett,adj neki mégegy esélyt!
" ez Japán,tehát jó,és szinkronnal is van,hogy örülj " egyelek meg. :DDDDD
Ismerős a neve, de nemtudom... Milyen film? Mármiint, érdemes megnézni? Röviden miről szól?
( oké, hülye kérdés volt, hisz nem ajánlottad volna. és igen, lusta vagyok rákeresni. :) )
Hoppá, ezt benéztem. Nem írtam semmit! :D
Szóvalizé. Ha van erőd hozzá, akkor írnál valami rövid ' ismertetőt ' róla?
Ne egyél meg :P Komolyan mondtam,akkor is,ha nem veszel komolyan.
Arról szól,hogy filmet forgatnak egy emberről,aki a reinkarnációt kutatta és "kipróbálta" a saját rokonain,hogy vajon újjászületnek-e haláluk után.magyarán kinyírta őket.
És a színészgárda azoknak a reinkarnációjából állt,akiket megölt az az ember.És így is sokat mondtam,nézd meg basszus!:D ha van ncore-od,akkor mi tart vissza?
Nagyon szivesen:D ha megnézted mondj véleményt, ha meg horrort is szeretnél akkor a következőket nézd:Fűrész 1,2,3,4,5,6,7 sorrendbe mert úgy van értelme:D,Rettegés háza-Amityvillie-i horror,Paranormal activity,Ördögűzés Emily Rose üdvéjért,Kísértetjárás Connecticutban,Rec1,2, Kör1,2,Parfüm,A pokolból
Ezek még inkább thrillerek de nagyon jók:Az árva,Viharsziget,Más világ,Hívatlan vendég,Azonosság,1408,Elcserélt életek(ezt már azt hiszem írtam,ilyen több kategóriás film)
És vígjáték:Haláli temetés(írtó jó film,legeslegjobb vígjáték),A macskám,a családom,és a fiúk , Már megint te
Ja, hogy nem küldte el a komit...
Bele néztem, első 15 perc... Hát, olyan paranormal activity feelingű. Ilyen pszicho- horror, amit csak este jó nézni. :) Ja, és / csak miattad :$ / rendes szinkronnal néztem. Az én igen komoly személyiségemnek ez nem való. B*szki, végig röhögtem az egészet a beszéd miatt. :D
Barby, egyszerűen imádom! Nagyon szép film. :)
1408-on, Elcserélt életek-en, és a Fűrész 1-2-3-4-5-6-on( Nem is szeretném. 7-8-at néztem, de amennyire fel lett kapva, ahozképest ritka szar film. Rózsaszín vér... pf._. )kivűl mindet láttam.
De az első kettővel megint elleszek. Imádlak! :)<3
Azt hiszem mi ha ismernénk egymást nem lenne túl sok közös témánk :)
Mondtam,hogy az első 50 percig én is untam,aztán ott "hirtelen" jó lett.Szerintem azért érdemes megnézni.
A paranormal activity meg szerintem nem félelmes,nagyon erőltetett.Akkor inkább a Grave Encounterst nézd meg,vagy a Noroi-t,ha kézikamerás-szellemesre vágysz,mindkettő olyan.és a fűrészt sem tartom túl sokra,de a Rec az tényleg jó.
De ha az első 10 percet unom, akkor egyszerűen nembírom tovább nézni... De megpróbálkozok vele.. :)
Ezekben viszont egyet értek veled. Én csak nevetni tudtam rajta, sok benne a felesleges rész...
Grave Encounterst láttam már, ez sem nagy szám, de elmegy. :D
Na viszont a Rec-t énis nagyon szeretem. Jó, túl sok benne a kecsap, és a 2. résznek a vége elég zavaros, de legalább ezzel elvagyok.
És ezt a Noroi-t meg nem láttam még... De ez is valami talán Japán ( / ázsiai )film, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!