Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valami igazán jó film, amit...

Valami igazán jó film, amit tényleg érdemes megnézni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, van 1200000 ilyen, kérdés, de nézzétek el...

Tud valaki valami JÓ dráma alapú filmet, amit érdemes megnézni? - lehet horror is

/ Tehát ne legyen unalmas, esetleg lehessen egy jót sírni a végén... c: /

2012. jún. 24. 10:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

ja,csak "kipróbáltad" a drámát? :)

ez furcsa.

Akkor egy jó horrort mondok,amit tegnap néztem.Reinkarnáció.ez Japán,tehát jó,és szinkronnal is van,hogy örülj,de szerintem úgy nem fogsz rajta félni,inkább hallgasd a "halandzsázást".De te tudod,mindenesetre én úgy voltam vele,hogy az első 40 percig ócskának hittem,aztán hirtelen beindul az egész,nagyon jó film!

a Forrest Gumpot pedig először én is untam,aztán elkezdtem nézni,mert nem volt más a tévében...nagyon megtetszett,adj neki mégegy esélyt!

2012. jún. 25. 17:01
 22/36 A kérdező kommentje:

" ez Japán,tehát jó,és szinkronnal is van,hogy örülj " egyelek meg. :DDDDD

Ismerős a neve, de nemtudom... Milyen film? Mármiint, érdemes megnézni? Röviden miről szól?

( oké, hülye kérdés volt, hisz nem ajánlottad volna. és igen, lusta vagyok rákeresni. :) )

2012. jún. 25. 17:42
 23/36 A kérdező kommentje:

Hoppá, ezt benéztem. Nem írtam semmit! :D

Szóvalizé. Ha van erőd hozzá, akkor írnál valami rövid ' ismertetőt ' róla?

2012. jún. 25. 17:44
 24/36 anonim ***** válasza:

Ne egyél meg :P Komolyan mondtam,akkor is,ha nem veszel komolyan.

Arról szól,hogy filmet forgatnak egy emberről,aki a reinkarnációt kutatta és "kipróbálta" a saját rokonain,hogy vajon újjászületnek-e haláluk után.magyarán kinyírta őket.

És a színészgárda azoknak a reinkarnációjából állt,akiket megölt az az ember.És így is sokat mondtam,nézd meg basszus!:D ha van ncore-od,akkor mi tart vissza?

2012. jún. 25. 19:29
 25/36 anonim ***** válasza:
És hozzátenném,hogy szokatlan módon mutatnak benne gyerekgyilkosságot...teljesen mutatják,pedig ez inkább az amcsik stílusa.nagyon meglepődtem.
2012. jún. 25. 19:30
 26/36 anonim ***** válasza:

Nagyon szivesen:D ha megnézted mondj véleményt, ha meg horrort is szeretnél akkor a következőket nézd:Fűrész 1,2,3,4,5,6,7 sorrendbe mert úgy van értelme:D,Rettegés háza-Amityvillie-i horror,Paranormal activity,Ördögűzés Emily Rose üdvéjért,Kísértetjárás Connecticutban,Rec1,2, Kör1,2,Parfüm,A pokolból

Ezek még inkább thrillerek de nagyon jók:Az árva,Viharsziget,Más világ,Hívatlan vendég,Azonosság,1408,Elcserélt életek(ezt már azt hiszem írtam,ilyen több kategóriás film)

És vígjáték:Haláli temetés(írtó jó film,legeslegjobb vígjáték),A macskám,a családom,és a fiúk , Már megint te

2012. jún. 25. 19:50
 27/36 A kérdező kommentje:

Ja, hogy nem küldte el a komit...

Bele néztem, első 15 perc... Hát, olyan paranormal activity feelingű. Ilyen pszicho- horror, amit csak este jó nézni. :) Ja, és / csak miattad :$ / rendes szinkronnal néztem. Az én igen komoly személyiségemnek ez nem való. B*szki, végig röhögtem az egészet a beszéd miatt. :D

Barby, egyszerűen imádom! Nagyon szép film. :)

1408-on, Elcserélt életek-en, és a Fűrész 1-2-3-4-5-6-on( Nem is szeretném. 7-8-at néztem, de amennyire fel lett kapva, ahozképest ritka szar film. Rózsaszín vér... pf._. )kivűl mindet láttam.

De az első kettővel megint elleszek. Imádlak! :)<3

2012. jún. 25. 20:50
 28/36 anonim ***** válasza:

Azt hiszem mi ha ismernénk egymást nem lenne túl sok közös témánk :)

Mondtam,hogy az első 50 percig én is untam,aztán ott "hirtelen" jó lett.Szerintem azért érdemes megnézni.

A paranormal activity meg szerintem nem félelmes,nagyon erőltetett.Akkor inkább a Grave Encounterst nézd meg,vagy a Noroi-t,ha kézikamerás-szellemesre vágysz,mindkettő olyan.és a fűrészt sem tartom túl sokra,de a Rec az tényleg jó.

2012. jún. 26. 13:38
 29/36 A kérdező kommentje:

De ha az első 10 percet unom, akkor egyszerűen nembírom tovább nézni... De megpróbálkozok vele.. :)

Ezekben viszont egyet értek veled. Én csak nevetni tudtam rajta, sok benne a felesleges rész...

Grave Encounterst láttam már, ez sem nagy szám, de elmegy. :D

Na viszont a Rec-t énis nagyon szeretem. Jó, túl sok benne a kecsap, és a 2. résznek a vége elég zavaros, de legalább ezzel elvagyok.

És ezt a Noroi-t meg nem láttam még... De ez is valami talán Japán ( / ázsiai )film, nem?

2012. jún. 26. 14:01
 30/36 anonim ***** válasza:
ja igen,ezt akkor te biztosan nem nézed meg...csak felirattal van,de szerintem(és mások szerint is)a legparásabb kézikamerás horror.Japán egyébként,igen.Nagyon para,hidd el,azért próbáld meg ;)
2012. jún. 26. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!