Tudtok jó szellemes filmeket?
Utolsó-
Inkább Te vagy ostoba. :) De nagyon. Viszont értelmes filmajánlást gondolom nehéz lett volna kipüfölni a billentyűkből, igaz? 10 évesnél nem lehetsz több...
Szia ! Én magam is most keresgélek éppen, de akkor már leírom szerintem miket érdemes megnézni !
Paranormal Activity: Szerintem korrekt, feszültség van benne bőven.
A jelenés: Nekem nagyon bejött, itt is akad anyag rendesen.
Síri találkozások 1-2: Ezt már látom írták, én is csak javasolni tudom, érdekes megközelítése a "szellemeknek".
The Possession: Ez is egy jó film, nem olyan hű de para, de belefér a levesbe.
Démonok között, Sinister 1-2, Insidious (mind): Ezeket nagyon dicsérik, nézd meg hátha neked is bejön, de szerintem ezek mind olyan gyengék mint a harmat, hihetetlen, hogy még mindig ott tartunk, amikor egy sminkelt öregasszonytól kéne megijedni... A rendezők a tömegközlekedés közben biztosan halálra dermednének, a sok "rémisztő öregasszony" láttán.
V/H/S: Esetleg még ezt tudnám mondani, itt aztán van minden a filmben, nem csak szellem, nem spoilerezek. Nem parás, de jó !
Van még sok-sok film, most ennyi jutott eszembe, ezek az én véleményeim, biztosan mások máshogy látják ! Majd jelentkezek ha eszembe jutna még valami ! :)
Ghost
Hatodik érzék
Ezek a legjobbak, amik nem horror filmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!