Kitudja tudná legyőzni Son Gokut?
Figyelt kérdés
haverommal mindig veszekedünk h kit tudná legyőzni. ő szerinte senki de az lehetetlen2012. jún. 22. 14:05
3/6 anonim válasza:
Hát. Goku ténleg a legerősebb Szerintem is!! Láttam a dragon ball z- összes részét!! Goku számit hogy milen erőbe van a Z elején sokkal gyengébb de a Z Végén meg már Ssj3-ba van .
1 Trilliárd ereje van :P
4/6 Thunderfairy válasza:
Talán a Blaech animéből ezek kőzűl valaki: Kurosaki Ichigo (mindig amikor veszit kijőn egy lidérc én és mégis nyer) Zaragi Kempachi (bleach) Urquiorra (Bleach) Byakuya (Bleach)
5/6 Thunderfairy válasza:
De szerintem Hichuyaga Toshiro is legyőzhetné, talán.
6/6 anonim válasza:
Nézzétek végig a Sima Dragon ball-t! Nagyon erős! a Már a dragon ball végén 100 Kg-os a ruhája :D
Nem hisszem hogy az ellenfelleinek ekkora sulyu ruhái vannak. És goku ilyen Ruhával simán mozog! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!