Mi az a nagy "csattanó" a hetedik c. film végén?
Figyelt kérdés
Megnéztem a filmet, több helyen is hallottam/olvastam hogy a film végén tátva maradt az emberek szája, meg hogy az egyik legfelkavaróbb befejezéssel zárult, erre készültem is a film végéig, de
SPOLER!!!
az hogy a végén ily módon megöleti magát a gyilkos, az szerintem nem valami nagy "húde"
2012. jún. 21. 19:49
1/13 A kérdező kommentje:
SPOLER!!!
ja, meg hogy a főhős börtönbe kerül
2012. jún. 21. 19:50
2/13 anonim válasza:
az a lényege h az utolsó bűn a harag az brad pitt bűne volt.ezért ölte meg a sorozatgyilkost.
tehát megvolt a 7 főbűn.
3/13 A kérdező kommentje:
Ezt értettem, de szerintem talán úgy lett volna "kerekebb" ha brad pitt is meghal, hiszen már csak a "harag embere" nem halt meg. Szerintem még ezzel együtt sem volt olyan hatalmas a befejezés, mint amilyennek sokan mondják (valamint )
2012. jún. 21. 19:58
4/13 A kérdező kommentje:
zárójeles valamint nincs ott :)
2012. jún. 21. 19:59
5/13 anonim válasza:
itt nem a halál a lényeg hanem a bűnnel büntetni az ebereket.
és brad is bűnös lett nem kell h meghaljon.nem értem mért mindenki a halállal meg a gyilkolással van eltévedve.ez annál sokkal többet mutat be annál mind h gyilkolásszuk egymást.
6/13 HalkHogen válasza:
Inkább azok hibáztak, akik valami eszméletlen csattanót ígértek neked. Mert az valóban nincs ebben a filmben. Bár a lezárás szerintem stílusos. Meg az egész film. De hogy egy hatalmas végső poénra építene, az nem igaz. Ennyi.
7/13 anonim válasza:
jó rég láttam ezt a filmet,nem az a ,,csattanó,,,hogy Brad Pitt feleségét ölte meg a végén a gyilkos?
8/13 anonim válasza:
Az a csattanó, hogy Brad Pitt fejezi be John Doe művét, azzal, hogy megöli őt, akinek a bűne az irigység volt, irigy volt a feleségére és az életére.
9/13 anonim válasza:
A harag - bűnért a feleség halt meg "előre".
10/13 anonim válasza:
Harag lett és sokkal nagyobb szenvedés neki az élet mint a halál a felesége és a gyermeke elvesztése miatt.Kiváncsi vagyok téged fel-e kavarna ha veled ez történik.Ez egy zseniális film attól még hogy te nem érted nem érzed át az egész végig tartó nyomasztó hangulatot.Fincher legjobb filmje Harcosok klubbja melett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!