Milyen hasonló filmeket ismertek?
Figyelt kérdés
Olyanokat keresek,amiknek a film közepén,vagy a végén derül ki,hogy miről is szól valójában.Amin egész végig gondolkoznom kell.Amiknek a vége nem az,amire számítottam.Olyanokra gondolok,mint pl. a Harcosok klubja,Truman-show,vagy a 9-a szám hatalma2012. jún. 21. 15:05
1/5 anonim válasza:
Hatodik érzék
Legbelső félelem
Közönséges bűnözők
Kiképzőtábor
Másvilág
Emlékezetkiesés
A 109. utas
Kisiklottak
2/5 anonim válasza:
AZt hiszem tudom mirol beszelsz es nagyon ajanlom a Memento t es a pillangohatast is a felejtes bere se rosz
3/5 anonim válasza:
Tökéletes trükk (hugh jackman, christian bale)
Törés (ryan gosling, anthony hopkins)
Tuti terv (ryan reynolds)
Hetedik (brad pitt, morgan freeman)
Femme Fatale (antonio banderas)
A kilencedik kapu (johnny depp)
Hatodik érzék (bruce willis)
A mágus (edward norton)
és amit az első írt, azok közül a legbelső félelem nagyon jó, mindenképp nézd meg:)
4/5 anonim válasza:
Trükkös fiúk, igaz, hogy nem kell gondolkozni, de a végére szerintem nem lehet számítani.
Ismeretlen férfi
Viharsziget
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,ment a zöld kéz mindenkinek
2012. jún. 21. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!