Mi a véleményetek a Mindörökké Rock c. filmről?
Egy rocker válasza inkább így hangzik..
Egyetlen pozitívum, hogy Tom Cruise benne volt,de komolyan. Mert még talán egy-két régebbi színészen kívül abszolút gyenge volt a színészi játék. Túl idill lett attól a két nyálgép fiataltól.Fogalmuk sincs se a ROCKról se a film valódi(!)mondanivalójáról. Sokat vártam ettől a filmtől, hogy végre megmutassák, milyen a rock élet,de nagy csalódás volt..Például : mi ez a b*ziskodás?!Ezt aztán tényleg muszály volt bele rakni,mert a rockerek rohadtul nem b*zik. Amikor a rock megjelent,az egyfajta tüntetés volt a diszkó ellen,amit pont a melegek találtak fel! 2. Túl intenzív volt ez a szerelmi szál , ezáltal háttérbe szorult a Stacee élet vitel stb.fontosabb dolgok,mert az tényleg igazi volt ,nem pedig egy púderes,kamu ,tömeg filmes nyáltócsa.
Valójában ez a film egy vicc. Egy musicales rendező bénázása.Csak azt sajnálom ,hogy ezáltal ISMÉT hamis képet kaptak az emberek a Rockról és a rockerekről...Cirkuszt csináltak belőle...
Hát... a film nem volt valami nagy. Viszont a zenék ÓRIÁSIAK!! Én, mint vérbeli rocker, végigtáncoltam a filmet a háttsó sorban. De komolyan. Rajtam, és a barátnőmön kívül (akinek nagyon nem jött be), csak pár ötvenes nő volt a terembe. Minden hülye viccen röhögtek, rossz volt nézni. Vagyis nem, mert ők sokkal viccesebbek voltak, mint a film. :) De, mint mondam, csak a zenékért már megéri. És emiatt a hangulata is tök jó. :) Olyan... bulizós.
Csak egy kérdés: Volt nappali jelenet a filmben? Mert nem emlékszem. :)
Am többször nézhető. A zene miatt. Oké, nem mondom el többször. :D
14/L
~I Love Rock 'n Roll~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!