Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy filmet! Látta...

Keresek egy filmet! Látta valaki? A sztori, amire emlékszem belőle:

Figyelt kérdés

Egy kisfiú a főszereplő, akinek az apukája különleges pillangó bábot hoz (talán Brazíliából). A báb kikel, szép pillangó lesz belőle, aki még beszélni is tud. A kisfiú legjobb barátja lesz. Az anyuka azt hiszi, hogy a fia babákkal játszik, ez nem tetszik neki és elajándékozza egy kislánynak a lepkét, amit aztán a kisfiú visszaszerez... A vége szomorú: A pillangónak nem szabad meglátni a naplementét, mert akkor el akar repülni és egyszer nyitva marad az ablak...

Ha valaki látta és tudja, hogy mi a címe, akkor kérem segítsen! Köszönöm!

2012. jún. 20. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:

The Flying Sneaker? (eredeti címe: Motyli Cas)

[link]

Nem láttam, de rákerestem neked ;)

Remélem, hogy ez az :D

2012. jún. 29. 19:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez az!!!! :D

Évek óta keresem! Áruld már el légyszi, hogy mit írtál be és hova, hogy sikerült megtalálnod?

2012. jún. 30. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, angolos vagyok, és általában először angolul keresek rá dolgokra, úgyhogy gondoltam beírom angolul a következőt: kisfiú barátság lepkével, film, a pillangó beszél (szóval ilyesmit írtam be, nem emlékszek már rá bocsi). És néztem a találatoknál, és felhozott egy kérdést (angolul), és a kérdező leírása egyezett a tiéddel. Néztem a válaszokat és ott volt! :-)

Aztán már csak meg akartam bizonyosodni, hogy az lehet-e az amire gondoltál, úgyhogy beírtam a címét, néztem róla egy-két képet is, aztán próba cseresznye - beírtam ide. :-)

Na, itt van a link, kikerestem az előzményekből:

[link]

A rákeresés után ilyet is találtam, a magyar cím: A repülő tornacipő (a leírás itt is angolul van):

[link]

Örülök, hogy segíthettem! :-)

2012. jún. 30. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Várj, megtaláltam mit írtam be :D :

the father brings a larva butterfly to the boy, the butterfly can talk and they become friends

(szóval nagyjából az összegzése a leírásodnak.)

2012. jún. 30. 17:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Még kicsi koromban láttam a nagymamámmal és szerettem volna újra megnézni. A magyar címe ismerős, de ha mondták volna, nem gondoltam volna, hogy ez az.

Még egyszer ezer hála, nagyon sokat segítettél!

2012. jún. 30. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit :-)
2012. jún. 30. 19:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Most már csak egy kérdés van: Honnan tudom letölteni? De ez már egy másik kérdés... :)
2012. jún. 30. 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Hihetetlen. :) Most találtam rá erre a filmre (a kérdezőnek, illetve válaszadónak köszönhetően) Én is kiskoromban láttam még a tv-ben, és halványan emlékeztem egyes részeire, és régóta próbáltam megtalálni ezt a filmet. Magam sem gondoltam volna hogy ez a magyar címe "A repülő tornacipő" Szívesen újranézném én is.
2013. jún. 11. 12:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Talán egy időben láttuk, csak nem egy helyen. :)
2013. júl. 6. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!