Keresek egy filmet! Látta valaki? A sztori, amire emlékszem belőle:
Egy kisfiú a főszereplő, akinek az apukája különleges pillangó bábot hoz (talán Brazíliából). A báb kikel, szép pillangó lesz belőle, aki még beszélni is tud. A kisfiú legjobb barátja lesz. Az anyuka azt hiszi, hogy a fia babákkal játszik, ez nem tetszik neki és elajándékozza egy kislánynak a lepkét, amit aztán a kisfiú visszaszerez... A vége szomorú: A pillangónak nem szabad meglátni a naplementét, mert akkor el akar repülni és egyszer nyitva marad az ablak...
Ha valaki látta és tudja, hogy mi a címe, akkor kérem segítsen! Köszönöm!
The Flying Sneaker? (eredeti címe: Motyli Cas)
Nem láttam, de rákerestem neked ;)
Remélem, hogy ez az :D
Ez az!!!! :D
Évek óta keresem! Áruld már el légyszi, hogy mit írtál be és hova, hogy sikerült megtalálnod?
Hát, angolos vagyok, és általában először angolul keresek rá dolgokra, úgyhogy gondoltam beírom angolul a következőt: kisfiú barátság lepkével, film, a pillangó beszél (szóval ilyesmit írtam be, nem emlékszek már rá bocsi). És néztem a találatoknál, és felhozott egy kérdést (angolul), és a kérdező leírása egyezett a tiéddel. Néztem a válaszokat és ott volt! :-)
Aztán már csak meg akartam bizonyosodni, hogy az lehet-e az amire gondoltál, úgyhogy beírtam a címét, néztem róla egy-két képet is, aztán próba cseresznye - beírtam ide. :-)
Na, itt van a link, kikerestem az előzményekből:
A rákeresés után ilyet is találtam, a magyar cím: A repülő tornacipő (a leírás itt is angolul van):
Örülök, hogy segíthettem! :-)
Várj, megtaláltam mit írtam be :D :
the father brings a larva butterfly to the boy, the butterfly can talk and they become friends
(szóval nagyjából az összegzése a leírásodnak.)
Nagyon szépen köszönöm! Még kicsi koromban láttam a nagymamámmal és szerettem volna újra megnézni. A magyar címe ismerős, de ha mondták volna, nem gondoltam volna, hogy ez az.
Még egyszer ezer hála, nagyon sokat segítettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!