Tudtok olyan filmet ami nagyon mélyen elgondolkodtat? Mindenkitől kérnék egy rövid kommentet, hogy melyik film volt a legelgondolkodtatóbb.
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami nagyon megfog, és amit hogyha végignézel akkor nem tudod kiverni a fejedből, ha olyan a hatása hogy úgy érzed a láttára, hogy neked azonnal csinálnod kell valamit, az külön jó lenne. Tényleg nagyon fontos, szóval csak egy rövid választ kérek. Köszönöm.2012. jún. 20. 16:12
2/5 anonim válasza:
Nekem az Awakenings,Cracks, Fountain,Instinct
de van még jó pár ami kedvenc:)majd sorolok még, töltök le párat most is
3/5 anonim válasza:
Requiem egy álomért, Cube - A kocka
4/5 anonim válasza:
Hacsi - A leghűségesebb barát
Elcserélt életek
Egy kosaras naplója
Las Vegas, végállomás
A boldogság nyomában
Nekem ezek.
5/5 anonim válasza:
Hacsi nagyon ott van:)De valakinek a régebbi, eredeti japán hacsikó film tetszik, nekem nem:) naghon szeretem Richard Gere-t is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!