Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Horror animációs / rajzfilmek?

Horror animációs / rajzfilmek?

Figyelt kérdés
A minap láttam a Kabinláz 2.-t, ami részben rajzfilm. Eléggé tetszett, úgyhogy szeretnék nézni ilyen filmeket, de nem nagyon ismerek egyet sem. Ismertek ilyeneket?

2012. jún. 18. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha anime megfelel (ami sorozat), akkor a Higurashi no naku koro ni című sorozatot ajánlanám. Javarészt inkább thriller, de van benne pár brutálisabb jelenet. Ha valahol meg tudod szerezni a cenzúrázatlan változatot, akkor mindenképpen ajánlom.

A School Days vége úgyszintén horror, elég meghökkentő is, de azt az epizódot leszámítva dráma/szerelem/szex/iskolai élet kategóriás cucc. Nekem tetszett, de nem feltétlenül olyan, amit te keresel.

2012. jún. 18. 23:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, nem túlzottan animére gondoltam, de ez a második felkeltette az érdeklődésemet, szóval belenézek.
2012. jún. 19. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:
halállista ez megvan rajzfimben is és megcsinálták rendes filmben is én csak a rendes filmet néztem az első két rész nagyon bejőtt a 3dik csak előtőrténet az előző kétrésznek elő tőrténete
2012. jún. 19. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Happy Tree Friends :D
2012. jún. 21. 21:08
 5/5 Fanta_666 válasza:

ANIMÁCIÓS FILMEK:

-Frankenweenie-Eb csont beforr.....(2012, fekete-fehér, feliratos, amerikai animációs film)

-Paranorman........................(2012, színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film)

-Halott menyasszony................(2005, színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film)

-Karácsonyi lidércnyomás...........(1993, színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film)

-Coraline..........................(2009, színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film)

-Hotel Transilvania................(2012, színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film)

-9.................................(2009, színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film)

-Rém rom...........................(2006, színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film)

-Igor..............................(2008, amerikai-francia animációs film)

-Daddy im a zombie.................(2011, színes, spanyol animációs film)

-Chihiro szellemországban..........(2001, színes, magyarul beszélő, japán animációs film)

-A vándorló palota.................(2004, színes, magyarul beszélő, japán animációs film)

-Mad Monster Party.................(1967, színes, amerikai animációs film)

ANIMÁCIÓS SOROZATOK:

-Lenore.............................(26 részes, színes, amerikai animációs shortfilm sorozat)

-Nyomi szerencsétlen utazásai.......(46 epizódos, színes, magyarul beszélő, amerikai animációs TV-sorozat)

-Livin' with steve..................(színes, ausztrál animációs TV-sorozat)

SHORT FILMEK:

-Mr. Reaper's really bad morning....(2004, színes, amerikai short animáció)

-Benigni............................(2010, színes, amerikai short animáció)

-Red Undead.........................(2012, színes, amerikai short animáció)

-MEOW...............................(2010, színes, amerikai short animáció)

-The Passenger......................(2006, színes, amerikai short animáció)

2013. júl. 21. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!