Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe annak a dalnak,...

Mi a címe annak a dalnak, amit a Bones (Dr. Csont) c. sorozat 4. évadának 22. részében, a 30. percben énekelnek?

Figyelt kérdés

Most láttam ezt a részt és eszembe jutott, hogy ezt a dalt már egy csomó filmben és soriban hallottam már, általában temetéses, istentiszteletes jelenetekben. Nagyon tetszik és érdekelne az eredetije, bár gondolom, valami tradicionálisan amerikai vagy angol dal lehet, de kíváncsi vagyok. Angol nyelvből meg egyelőre eléggé mazsola vagyok, úgyhogy az alapján semmit nem találtam a neten, amit a szövegből kiértettem, ráadásul szerintem azt is csak hibásan hallottam a szegényes szókincsemmel.

Meg letöltöttem a rész angol feliratát is több változatban, mert azokban benne szoktak lenni a dalszövegek is, de ebből a részből pont nem találtam ilyet.

Köszi előre is annak, aki tudna segíteni!

2012. jún. 18. 00:18
 1/2 anonim ***** válasza:

A címe: Amazing Grace

[link]

Ez hasonlít az eredetire a legjobban: http://www.youtube.com/watch?v=Jz9fLIqCRfE

2012. jún. 20. 19:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
2012. jún. 20. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!