Tudtok mondani néhány filmet?
Minden idők legjobb filmjei szerintem:
- Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag - Robin Hood, a tolvajok fejedelme - Az ördög jobb és bal keze 1-2 -Kellemes húsvéti ünnepeket! -Death Note(anime sorozat) -Volt egyszer egy vadnyugat -A Karib-tengerkalózai 1-2-3 -X-Men 3 - Az ellenállás vége -Irány Eldorádó!(rajzfilm) -Nincs kettő négy nélkül -Különben dühbe jövünk - X-Men Kezdetek : Farkas - A tizedes meg a többiek - A függetlenség napja - Rekviem egy álomért - Vissza a jövőbe 1-2-3 - Az utolsó szamuráj - Barátság extrákkal - A Hihetetlen Hulk - Tudorok(sorozat) - Exférj újratöltve - Dilisek vacsorája - Mr. és Mrs. Smith - Némó nyomában - A pénz boldogít - Legenda vagyok - A remény rabjai - A számkivetett - Élve eltemetve - A csúf igazság - A csendestárs - Az olasz meló - A sötét lovag - Bűnvadászok - Patch Adams - Dr. Dolittle - Micsoda nő - Boncasztal - Pánikszoba - Apácashow - Lopott idő - Éli könyve - Star Wars - Hancock - Taxi 1-2-3 - Wanted - Titanic - A profi - Trója - Thor -Vas
V mint vérbosszú
Atlantisz (Disney rajzfilm)
Promenád a gyönyörbe
Star Wars 1-2-3-4-5-6
Vigyázz, kész, szörf!
Verdák
Shrek 1-2
Amadeus
A 40 éves szűz
Sodró lendület
Fergeteges forgatás
Step Up 1-2-3
Köszönöm mindenkinek :)
lesz program nyáron... Mondjuk IMDB top-okat én is tudok nézni, de azt is köszi... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!