Mondanátok Náci filmeket, háborús, vagy haláltáboros filmeket?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondoltam mint a Zongorista, a becstelen brigantik, Sclider listája, a zöld pizsamás kisfiu, és van egy film, aminek nem jut eszembe a cme, ami a német gyerek képzéseket mutatja be !2012. jún. 16. 21:03
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
napola a führer elit csapata érdekelne nagyon, de sehol nem találom nézhető minőségben! :S
2012. jún. 16. 21:18
3/7 M.Kata válasza:
köszönöm az első kommentelőnek,engem is nagyon érdekelnek ezek a filmek.
4/7 anonim válasza:
A HARMADIK BIRODALOM BUKÁSA tök jó sztem, hitler utolsó napjait mutatja be hitlert aszem Bruno Ganz játsza
5/7 anonim válasza:
Sorstalanság, Valkűr, Náci zombik, Becstelen Brygantik, A sátán felemelkedése, A bukás - Hitler utolsó napjai
6/7 anonim válasza:
Porrá zúzott álmok, Az ördög számtana, Perlasca
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!