Tudnátok valami jó doramát mondani?
Lehetőleg japán vagy koreai legyen.
Amit eddig láttam:
Hanazakari no kimitachi e
Hana yori dango
Tokyo dogs
City Hunter
Boys over flowers
Playful kiss
Personal taste
stb.
Ide ment jó néhány válasz, sok olyan van, amit te sem láttál - ahogy írtad.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
Hát, ez már némileg off, de... én ugyanígy vagyok a koreai nyelvvel, kedves kérdező. (: (Második hozzászóló vagyok amúgy.) Azt megkérdezhetem, melyik az a dorama, amelyikben a Hana Yori Dango főszereplőjel császkál pisztollyal a kezében? Szívesen meglesném azt is. :P
Én már elkezdtem a hangult, de lusta vagyok, viszont nekem a láthatáron van egy nyelvtanár... habár még egyelőre semmi sem biztos. És tényleg, ázsiai nyelvekből nem sok tanár császkál Magyarországon, főleg nem elérhető környezetben - én speciel hónapokig keresgettem, végül egy véletlen folyamán tartok ott, hogy kilátásban van. ^^
A You're beautifult nagyon ajánlom,nekem az a kedvenc doramám..:)) most nézem a Love Raint,az is nagyon jó:3 (am igen,imádom Jang Geun Sukot xD)
Secret Garden, The Moon that embraces the Sun(történelmi-romantikus:)...vagy japán: Ouran High School Host Club:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!