Ki a legjobb pasi a Once upon a time-ból?
Figyelt kérdés
Nekem Prince Charming magasról ver mindenkit :)
Olyan édes, főleg a herceg ruhájában.
2012. jún. 15. 09:51
2/18 anonim válasza:
Rumplestiltskin/Mr.Gold. Igen. Komoly. Nem viccelek. Prince Charming nem jön be, az én ízlésemnek túl nyálas :-/ A karakterét bírtam, de csak a mesevilágban.
3/18 anonim válasza:
szerintem Graham, Prince Vharming is jól néz ki de maga a színész nekem eg kicsit ellenszenves, szóval Graham
4/18 anonim válasza:
most vettem ck észre, bocs: egy, Charming
5/18 anonim válasza:
Rumple a kedvencem! :)) De mint pasi, talán Charming jön be legjobban. :)
7/18 anonim válasza:
Nekem is Rumpelstiltskin a kedvencem. Fantasztikus karakter, egyszeruen magaval ragad, es nem is itelem el a karakteret, hiaba talan o a leggonoszabb az egesz sorozatba...nem megsem o hanem Cora.
de talan aki nekem kulsore a legjobban bejon az Hook kapitany :P bar a ketszinu karaktere mar kevesbe nyugoz le
8/18 anonim válasza:
Captain Hook mindenképp, és Jefferson.
9/18 anonim válasza:
én David-et nem bírom. a külseje még elmegy, de nem egy nagy szám. Ashley pasija jól néz ki :) de asszem csak 1-2 részben szerepelt eddig egy nagyon kicsit
Hookot és Augustot is bírom még ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!