Ma vettem egy gyűrűt amin egy béka volt egy tallérral/pénzzel/koronggal a szájában. Melyik mese alapján van?
Figyelt kérdés
Nem véletlen összefüggés, mert az összes(de különböző) békás gyűrűnek volt ez a kis korongocska a szájában.Amikor az eladónőt kérdeztem, azt mondta; szerinte valamelyik mese lehet.Tulajdonképpen ezért írtam ide.Ha nem mese miatt akkor is írjátok meg pls!(Bocsi, ha így van és rossz témába írtam!)2012. jún. 13. 22:19
1/2 anonim válasza:
tegyél fel képet a gyűrűről szerintem könnyebben tudunk segíteni, ha mi is látjuk, mert így elég nehéz :)
(sok békás mese van)
2/2 anonim válasza:
Szia,
ez nem mesébol van, hanem a feng-shui haromlabu békaja lehet az. A korong pénz, és szerencsét, gazdagsagot jelent, feng-shuival foglalkozo oldalakon utananézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!