Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lesz a Mentalista c....

Mi lesz a Mentalista c. sorozat végén?

Figyelt kérdés
Elkapja Red Johnt, vagy ő kapja el Patricket?

2012. jún. 12. 22:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát, ha van igazság a Földön, akkor Red J. meghal, valami nagyon ronda halállal, Lisbon pedig végre Patrick karjaiba omlik :)

Erre már voltak is utalások a negyedik évad végén. Hacsak nem húzzák úgy el az egymásra találásukat, mint a Bones vagy a Castle esetében.

2012. aug. 21. 23:48
 12/17 anonim válasza:

Ez az egész skizofrén dolog éppen működhetne, de ha jól tudom nem így lesz. Sajnos semmivel sem tudom alátámasztani, állítólag az első évad DVD-jén van egy interjú Bruno Heller-el, ahol megerősíti, hogy nem fogja így befejezni - azért jegyezzük meg, az írók borzasztó nagy trollok, ha valaki nyomon követi a spoilereket akkor tudja. Érdekes lenne, szerintem, bár ennyi évad után kicsit kiábrándító is. Plusz, fura lenne megmagyarázni, hogy mentette meg saját magát a 2. évad végén.

Na de, egyéb lehetőség még ahogy befejezhetik az az,hogy mindenki meghal...csak azért mondom, mert ez az egész bosszúállás dolog mindig úgy van feltüntetve, hogy nagy az ára. Az irodalomban (Moby Dick, Hamlet, ezek jutnak eszembe) mindig úgy végződik, hogy maga a bosszúálló is meghal (plusz a körülötte lévők is megsínylik valamilyen szinten.)

Szóval szerintem az lesz a vége, hogy Red John is meghal, Jane is meghal...meg talán Lisbon is meghal. Ésszerű lenne. Mondjuk szomorú és sötét, de ésszerű.

2012. aug. 22. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Se Jane, se Lisbon ne haljon meg a végén, csak Red John! És Jane végre lépjen tovább, természetesen Lisbonnal! :)
2012. aug. 22. 20:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Erre megint nem adja végig az a r*hadék RTL klub, helyette nyomatnak ilyen Castle-ket, meg mindent de egy normális sorozatot nem bírnak lejátszani, ezt nem hiszem el!
2012. dec. 18. 16:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Most olvastam egy mentalista rajongói oldalon, hogy kb. másfél hónap múlva, a Castle fináléja után adják tovább a Mentalistát. (4. évad 10. részétől)
2012. dec. 18. 21:03
 16/17 A kérdező kommentje:
Reménykedjünk.
2012. dec. 19. 21:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem lehet Patrick azonos Red J.- al. ELŐZETES!:

Én követem a legújabb részeket a neten (5. évad), és az egyikben mondja Patrick- nek R.J. segítője, idézem: "csoda, hogy nem barátkoztatok össze azonnal, amikor kezet fogtatok, annyira hasonlóak vagytok." Ez egyértelműsíti.

2012. dec. 20. 03:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!