2/16 anonim válasza:
én úgy emlékszem egyik részben benne volt nem??
vagy csak álmodtam?:D
3/16 A kérdező kommentje:
nem tudom, lehet én még nem láttam :D
csak olyan részre emlékszem amiben majdnem benne volt de aztán mégse :DDD
2012. jún. 12. 15:10
4/16 HalkHogen válasza:
Nem nem volt benne egyikben sem. Néha ott volt Columbóval (pl. hajóúton), de a néző sohasem láthatta. :)
5/16 A kérdező kommentje:
Volt olyan is, hogy meghívták őket valami vacsorára aztán úgy volt,hogy feleségr is elmegy,de beteg lett :D
De miért? azonkívül ,,Mer' rohadt randa." ? :DD
2012. jún. 12. 16:58
6/16 anonim válasza:
Mert róla külön nyomozós-detektíves sorozat készült Mrs. Columbo címmel, és nem ért rá... :-D Néhány részt láttam belőle csak sajnos, és nekem tetszett!
7/16 A kérdező kommentje:
Én nem láttam még olyat :(((((((
2012. júl. 10. 20:16
8/16 anonim válasza:
Mióta megírtam a választ, keresgéltem a neten, de valahogy még mindig nem akadtam rá, pedig jó lenne újra megnézni! Csak a wiki-n találtam néhány infót, nem többet.
9/16 A kérdező kommentje:
tényleg van olyan sorozat?
én azt hittem viccből írtad xD
2012. júl. 11. 13:24
10/16 anonim válasza:
Persze, hogy volt! De nem sok rész készült, mert a Columbo szerkesztői úgy döntöttek, mégsem folytatják. Íme egy kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!