Mi van akkor ha Tobi valójában Madara Uchiha, DE Obito Uchiha testében?
Így Kabuto el tudta vinni Madara holttestét
Szerintetek is hülyén hangzik ez a feltevésem? XD
DE idegesítő hogy mindenki Madarázik. SPOILER: Madarán edo tensei volt használva, ergo a lelkét valahonnan meg kellett idézni a hullák közül. Tehát mégcsak nem is lehet alelke, de am én is erre gyanakodtam előtte.
Teóriám:
Szerintem Tobi= Obito teste és Rikudou sennin lelke van benne.
1. A test minden szempontból egyezik Obito összezúzott testével (Sharingan, félig Zetsuból van stb...)
2. Obitoból jöhetett a Tobi fedőnév
3. Konannak azt mondta, hogy eredetileg övé volt a rinnegan, ő adta Nagatonak, és ez a szem csak és kizárólag Rikudou senninek volt
4. Rikudou senninről rengeteg pletykát terjesztettek, de igazából azon kívül ami a mangában volt, sokkal többet nem tudhatunk, és azt is az igen kétes megbízhatóságú Tobi mondta csak el
5. Narutónak -mese szempontból nézve- a legerősebb shinobival kell majd megküzdenie, aki minden bizonnyal a sennin lesz
6. Tobi azt mondta (angol felirattal nézem nézem) "i'm just a shell of my former self", ami arra utal, hogy ő igen erős volt egykor, de most egy gyenge kis testbe van zárva (Obito), hogy miért pont ő, azt még nem tudom, de minden jel erre utal.
Nekem ez a véleményem, lehet hurrogni, csak azt kérem h Tobi maradjon Tobi, amíg kinem derül róla ki is ő:P
SPOILER VESZÉLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY na elmondom de aki nem látta vagy olvasta a mangát ne olvasssa innét
Na szóval obito tulélte madara megmentete és a fehérzetsu meg zetsuzta a csontjait és madara már öreg nagyfaterD:
23:53 :ehhez a válaszhoz elmegyek a bijjukhoz is
Mik is azoka bijjuk:Démonok
Hány bijju van:9
Mit alkott a 9 bijju:Jubit azaz a 10farkú róka démont
Kibe volt bezárva a jubbi?RIKUDO SENINBE
És hogy lett 9 bijju az 1 jubbi-ból?
Úgy hogy Régen senin elfogta a Jubit és magába zárta azért zárta magába mert akkor elpusztitota volna a világot.
És 9 résszé választota a chakráját a jubinak hogy ne pusztitson akkorákat szóval egyszerüen:Senin halott max madara a legidősebb fia
Nos akkor elmondom, hogy mi az igazság.
Ahogyan már korábban írták, Tobi=Obito
Az még kétséges, hogy Rikudo Sennin-nek a lelke benne élne,mivel akkor már használhatta volna régebben a tsukuyomit, amikor el volt zárva önmagában a Juubi, viszont vannak rá utalások, hogy lehet az Rikudo sennin.
Mivel Obito nem halt meg, és megmaradt a szeme is, ezért Zetsu-ból van az egyik fele. A szeme szerintem úgy maradt meg, hogy halá közeli félelmében, aktiválódott a Mangekyou sharinganja, és így megmenekült viszonyag, aztán jött Madara vagy Orochimaru és meggyógyították Obitot.
Obito meg szeretné változtatni a világot, mivel gondolom nem szeretné, hogy olyan sorsra jusson bárki más is, mint ő.
Tehát 100%, hogy Obito teste az, csak nem tudni, hogy maga obito lelke van benne, vagy valaki másé.
Viszont a Rikudo Sennin azért lehet simán, mert azt hitte, ha megteremti a világot és szétosztja a Juubit, akkro lesz egy jobb világ, és most ezt akarja renedesen összehozni.
Bárki hurroghat és beszólhat, mert nem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!