Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak még 13-15 évesekről...

Vannak még 13-15 évesekről szóló, régebbi, romantikus filmek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Mivel lány vagyok, egyértelmű, hogy szeretem a korosztályomról szóló romantikus filmeket.

Olyat keresek, ami az első szerelemről szól. De az újabbakat valahogy nem szeretem annyira (persze azt is megnézem) De inkább valami 80-as évekbeli film tetszene.

(SPOILER VESZÉLY!)

Házibuli

Imádtam ezt a filmet... Valami különös és nosztalgiához hasonló érzés fogott el, szinte én is szerelembe estem... Ha nem nézzük a befejezést és a második részt, akkor szinte alig kifogásolható.

Változó szerelem

Ez új film, de régebben játszódik. Nagyon-nagyon tetszett ez is, bár nem fogott el az a furcsa érzés.

Holdember

Ezt csak azért írom le, mert amikor a kisebb lány és a fiú együtt fürödtek/játszottak azt egyszerűen imádtam... Amikor a lányka nővére tetszett meg a srácnak, akkor már megutáltam. Amikor meg meghalt a fiú, akkor kikészültem. Semmi bajom sincs a halállal egy filmben, de ilyen stílusban valahogy nem szeretem. :)

Tehát inkább régebbi filmet szeretnék. De csak azért, mert valahogy azok a filmek számomra jobban tükrözik a szerelmet. Jobban tetszenek. „Kikötés” a Happy End is, mert az ilyen stílusú filmeken azt szeretem ha minden szép és jó... :) Újabb filmeket is mondhattok, természetesen nem baj, ha nem pont olyan, mint amilyet leírtam. Egy próbát megér. :)

Ui.: Hoztam pár tetszetős videót a filmekről példának:

http://www.youtube.com/watch?v=-fS8qUsv11Y

http://www.youtube.com/watch?v=Rnzc2-ciO8o&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=RDlXdujRSD8

Előre is köszi a normális válaszokat! :)

14/L

2012. jún. 10. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
S.O.S love tini, szerelmes, nagyon jó film... fent van youtubeon ;)
2012. dec. 1. 17:26
 12/13 anonim válasza:

Nekem ez abszolót kedvencem, egy 6 részes kis sorozat:

[link]

Tartalom:

Anne Shirley egy 12 éves álmodozó, élénk fantáziájú árva lány, aki egyik családtól a másikhoz kerül mindenhol rosszul bánnak vele, majd az árvaházban köt ki. 6 hónapot tölt el ott mikor egy idős testvérpár az egyik ismerősükön keresztül egy 12-13 éves fiút kér az árvaháztól, de valami hiba történt és egy lányt küldenek, történetesen nem mást mint Anne-t. Az állomásra Matthew Chutbert megy ki, aki rögtön megszereti a kislányt, Anne is rájön hogy Matthew egy rendes ember. Mikor hazaérnek akkor Marrila Chutbert Matthew testvére vissza akarja vinni a lányt és fiúra akarja cseélni, ámde út közben meggondolja magát, visszafordul, és próbaidőt ad a Anne-nek. Közben összebarátkozik Diana Barry-vel a gyümölcsösön túl lakó vele egyidős lánnyal. Az iskolában hamar osztályelső lesz, és mindenkivel ki tud jönni kivéve Gilbert Blythe-tal aki az első napon vörös haja miatt répának szólítja. Anne sok kalandnak lesz részese Prince Edward-szigeti Avonlea-ban.

Később tanítóképzőbe megy, majd az Avonlea-i iskolában valamint egy leánynevelő intézetben is tanít. Ídő közben összebarátkozik Gilbert-el aki bevallja neki, hogy attól kezdve, hogy megpillantotta szereti, de egyelőre csak barátok

2012. dec. 2. 20:52
 13/13 anonim válasza:

grease 1-2 nagyon ajánlom!!!

titkos imádó

tizenhat szál gyertya

apám a hős

séta a múltban (ez nem annyira régi de nem is új viszont nagyon szép!!!)

most csak ennyi jutott eszembe de ezek nagyon jók!!!!!

2014. aug. 13. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!