Tényleg van Titanic 2? És azt honnan tudnám letölteni? Jah és még a Titanic 3D-Az óceán szelleme című filmet is honnan tudnám leszedni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 11:26
1/13 anonim válasza:
Persze, Titanic 2., avagy a felbukkanás ;-)
2/13 anonim válasza:
Nem lesz Titanic 2. Azokat a videókat amiket erre csináltak DiCaprio többi filmjéből vágták össze.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi és azt nem tudja valaki, hogy honnan tudnám leszedni?
2009. júl. 3. 11:39
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
tényleg van 2.része.legalábis igy bemutato alapján.Lehet,hogy nem hozzák be magyarországra a filmet sajnos.
7/13 anonim válasza:
NINCS 2. RÉSZE!! Nem érted, hogy több filmből vágta össze egy emberke mert unatkozott?
8/13 A kérdező kommentje:
jó, ha szépen mondja az ember akkor is meg tudom érteni:S nem kell itt trágárkodni, nem arra kértem választ és csak úgy szólok, h már régen felfogtam h nincs és most amit te írtál az már teljesen haszontalan volt.
2009. aug. 23. 20:08
9/13 anonim válasza:
Nem lesz titanic 2 bár mondjuk ezzel hülyéskedtek oszitársamék is titanic 2 - a visszaút titanic 3 - a kikötés XD
10/13 anonim válasza:
Akik azt írták h nem lesz,azok azzal keverik amit pár éve mutattak a Fókuszban,de azóta már készítik a valódi 2. részt,de készüljetek fel rá h csak egy silány minődégű dvd-re kiadott film+ra való zs kategóriás film lesz:D
itt a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!