Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Horrorfilmkedvelők! Szeretiek...

Horrorfilmkedvelők! Szeretiek a hellraiser, és a fűrész című sorozatokat?

Figyelt kérdés
Én imádom őket,nektek melyik rész tetszik a sorozatokból?Kedvenceim közé tartozik még a texasi láncfűrészes,a kezdetek,bőrpofa,sziklák szeme,halottasház,péntek 13.Tudtok valami jó vérfagyasztó horrort ajánlani?Köszönöm!

#maszk #bábu #tűfej
2012. jún. 8. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, nem szeretem a Fűrészt, mert semmi hangulata és hatása nincsen, csak a trancsírozás megy, semmi más.

Esetleg a Magasfeszültséget, vagy az Eden lake-t érdemes lehet megnézned. Ha erős idegzetű vagy, akkor Egy kés filozófiája, Ebola szindróma, Nekromantik.

2012. jún. 8. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Én se szeretem a Fűrészt. De nem tetszhet mindenkinek minden, nem igaz?

Pár film:

Kabinláz

Mártírok

Halálos kitérő

Rémálom az Elm utcában

Köpök a sírodra

Az utolsó ház balra

2012. jún. 8. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Én se szeretem a fűrészt, ahogy már előttem is írták, semmi másról nem szól csak a trancsírozásról :( egyszerűen értelmetlen
2012. jún. 8. 23:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok,hogy az egész egy trancsírozás?Pedig ha valaki jól megnézi a filmet akkor meg is érti,hogy az egész miről is szól.Jó oké,tudom nem vagyunk egyformák,de én is óriási nagyot csalódtam a motel sorozatokban.Főleg a második részben.A film háromnegyed részéig semmi sem történik,és az utolsó negyedórában van a lényeg.De az is olyan mint a nagy semmi,egy nagy nulla!A forgatókönyvet a tűzbe kellett volna dobni.Külömben is a legtöbb horrorfilmel az a baj,hogy vagy rohadt unalmassá válik,esetleg mindíg ugyanaz a nóta vége.A fűrész sorozatok ellenben teljesen mást mutatnak,már az első rész is total izgalmas volt.Ezt a sorozatot csak akkor lehet megérteni,ha mind a 7 részt több alkalommal megnézik.Minden részben elhangzik a lényeg,és ha nagyon akarja valaki úgyis megérti!Továbbra is válaszokat várok,de már pozitívabbakat ha lehetséges,thanks!
2012. jún. 9. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem a kedvenc filmem a fűrész összes része :DD egyszerűen imádom c:

hellraiser-nek meg csak a 2011-es részét láttam (azthiszem 9.) és nagyonnagyon megtetszett:DD

2012. szept. 27. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért az első fűrész filmre azt mondani, hogy nincs hangulata és csak trancsírozás elég erős. Szerintem az első az egyik legjobb thriller. Az első három részét nagyon szeretem, utána a következő még elmegy, de az utolsó egy borzalom.
2022. okt. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!