Műsorszünet van az RTL klubon, ezért nem tudom megnézni a Barátok közt-t. Hol tudnám utólag megnézni azt a részt amit ma vetítettek?
Nem tudom, valamilyen töltögetős oldalról biztosan letudod majd tölteni.
De amúgy meg köszönd meg a kedves ORTT-nek a szívességet! Egyszer érném már meg, hogy mondjuk a TV2-t tiltják le egy hétre! Amúgy utánad én is írtam ki hasonló kérdést.... :)
no para, 21:05kor kezdődik.
az rtl honlapján néztem
Igen két kérdés van erről, így ide is beteszem :)
Igen, ez már egy cirkusz.
Emlékszem egyszer amiatt volt szünet, mert X műsorban valaki kimondott olyat, hogy "leszo..ta" a barátját, és jujjj szegény fiatalok mit hallottak.
Te, hol élnek ezek ... én nemtom, nekem a 12 éves kis unokatesókám simán tudja mi az :-)
De gondolj bele, ezzel tulképpen csak reklámot csinál ez a hülye ORTT az RTL klubnak, hiszen mint te is, mindenki erre kíváncsi, mi volt az az izgi dolog, ami miatt van ez a tiltás :-)
Na hát ez van , idióta banda.
A legjobb hogy egy 2008-as júniusi ügy miatt volt ez az egész...röhejes hogy egy év után büntetnek,nem mintha egyetértenék a dologgal.
mellesleg nem tudom ki látta azt a videót amikor a tv2-s híradóst a vissza a jövőben című film után hirtelen bekapcsolták és elkezdte hogy:Kurv@ jó azt mondták még van fél perc és...Jó estét kívánok...na amikor ezt élőben láttam nem kapcsoltam hirtelen :D kiváncsi lennék azért mikor kaptak büntit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!