Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki az a Sárga Batman?

Ki az a Sárga Batman?

Figyelt kérdés
[link]

2012. jún. 8. 02:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Pontosan nem tudom, de feltűnt, hogy jel a mellkasán hajaz Green Lantern jelére és mintha ennek is gyűrűje volna, a jobb kezén, amivel formálja azt a fegyvert, ami a kezén van, valamint a póz is, olyan mintha repülne, amire ugye Batman nem képes csak G.L..

Találtam egy ilyen képet : [link]

, ha láttad a Zöld lámpás c. fimet talán emlékszel, hogy a Lámpások bolygóján volt egy tiltott sárga gyűrű is, ami az irigységgel , valószínűleg valshogyan azzal kombinálhatták Batman karakterét.

2012. jún. 8. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Illetve ez : [link]
2012. jún. 8. 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:

A kérdező képén viszont Batman nagyon hasonlít Farkas-ra (Werewolf) az X-Menből (a rajzfilmes X-Menből)!

[link]

Három tippem van;

1.) a figura gyártója vagy Batman-t vagy Farkast akarta ábrázolni és a kettő keveréke lett

2.) vagy Batman-nek "új ruhája van", ami nem jelent semmit, csak úgy rajzolták le (mivel ez képregényben is van), hogy sárga a ruhája, de ez nem jelent semmit

3.) vagy az, amit az első válaszoló leírt

2012. jún. 8. 18:51
 4/9 A kérdező kommentje:

sajna a filmet még nem láttam de jópár hasonló sárgaruhás képregényhőst találtam a googleba

első neked lehet igazad

köszönöm a válaszokat :-)

2012. jún. 10. 01:44
 5/9 Polassj4 válasza:
Ez itt a Sinestro Corp Batman! A Képregényben Batman és Justice League a Szuperbűnözők ellen fojtatott harcban legyőzték sinestrót viszont nem bírtak el a többiekkel,ezért Batman felhasználta Sinestro gyűrűjének erejét a harcaban!
2012. jún. 24. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Tehát ez nem a Lámpások sárga gyűrűje?
2012. jún. 24. 21:41
 7/9 Polassj4 válasza:

Nem,ez a Zöld (akarat) erőnek az ellentéte a sárga (félelem)

gyűrű! Sokkal erősebb a Zöldnél!ezt az erőt is azok teremtették akik a Zöldet (az Őrzők),de túl veszélyesnek ítélték így elzárták! azonban Sinestro az egyik Zöldlámpás megszerezte és a Zöldek ellen fordította!

2012. jún. 29. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Na akkor az, ember ugyanarról beszélünk! Én is láttam a Zöld lámpást, ismerem a sztorit csak a gonosz nevére már nem emlékeztem!
2012. jún. 29. 23:40
 9/9 Polassj4 válasza:
Igen,közben rájöttem xD de ha csak a filmet láttad,akkor nézd meg a Green Lantern First Flight-ot,mert a film sajnos nagyon torzítja az eredeti story-t
2012. jún. 30. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!