Pontosan nem tudom, de feltűnt, hogy jel a mellkasán hajaz Green Lantern jelére és mintha ennek is gyűrűje volna, a jobb kezén, amivel formálja azt a fegyvert, ami a kezén van, valamint a póz is, olyan mintha repülne, amire ugye Batman nem képes csak G.L..
Találtam egy ilyen képet : [link]
, ha láttad a Zöld lámpás c. fimet talán emlékszel, hogy a Lámpások bolygóján volt egy tiltott sárga gyűrű is, ami az irigységgel , valószínűleg valshogyan azzal kombinálhatták Batman karakterét.
A kérdező képén viszont Batman nagyon hasonlít Farkas-ra (Werewolf) az X-Menből (a rajzfilmes X-Menből)!
Három tippem van;
1.) a figura gyártója vagy Batman-t vagy Farkast akarta ábrázolni és a kettő keveréke lett
2.) vagy Batman-nek "új ruhája van", ami nem jelent semmit, csak úgy rajzolták le (mivel ez képregényben is van), hogy sárga a ruhája, de ez nem jelent semmit
3.) vagy az, amit az első válaszoló leírt
sajna a filmet még nem láttam de jópár hasonló sárgaruhás képregényhőst találtam a googleba
első neked lehet igazad
köszönöm a válaszokat :-)
Nem,ez a Zöld (akarat) erőnek az ellentéte a sárga (félelem)
gyűrű! Sokkal erősebb a Zöldnél!ezt az erőt is azok teremtették akik a Zöldet (az Őrzők),de túl veszélyesnek ítélték így elzárták! azonban Sinestro az egyik Zöldlámpás megszerezte és a Zöldek ellen fordította!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!