Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Írnátok nekem beteg, elvont...

Írnátok nekem beteg, elvont filmeket?

Figyelt kérdés
Most néztem meg Pedro Almodóvar egyik filmjét,'A bőr amelyben élek',és nagyon tetszett!Aki látta,az ugyebár tudja,hogy kissé elvont,beteges film,de nekem tetszett!Ha vannak még Pedro Almodóvar-nak olyan filmjei amik ugyanilyen elvontak,akkor írnátok egy párat?Lehet más rendezőtöl is persze!:)És bármilyen műfaj jöhet!Előre is köszönöm!
2012. jún. 7. 20:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az emberi százlábú
2012. jún. 7. 20:27
 2/16 anonim válasza:
A John Malkovich menet
2012. jún. 7. 20:30
 3/16 Csegi89 ***** válasza:
Titkos ablak, A sziget, Doktor Parnassus és a képzelet birodalma, 23-as szám, Pillangó hatás, Egy makulátlan elme örök ragyogása
2012. jún. 7. 20:52
 4/16 Csegi89 ***** válasza:
A sziget az Viharsziget akart lenni :DD
2012. jún. 7. 20:53
 5/16 anonim ***** válasza:

Magasfeszültség

[link]

2012. jún. 7. 21:03
 6/16 anonim ***** válasza:

AMERIKI PSZICHO, A VONZÁS SZABÁLYAI Ellis könyveiből

Almodovar-tól a MATADOR az örök kedvencem,a legnagyobb filmje szerintem.

Magyarban jó a TAXIDERMIA lopva Parti Nagytól,Csáth után az OPIUM-EGY ELMEBETEG NŐ NAPLÓJA,bár ez annyira nem tetszett, de totál beteg.

Nekem bejött a MADÁRKA is W.Warton könyvből,a Welsh írta

TRAINSPOTTING filmfeldolgozás bár már tutira láttad.

2012. jún. 7. 21:35
 7/16 anonim válasza:
Veled is megtörténhet
2012. jún. 8. 07:35
 8/16 HalkHogen ***** válasza:

Bad Boy Bubby (Rolf de Heer); Sweet Movie (Dusan Makavejev); A szent hegy (Alejandro Jodorowsky)

Az előzőek többsége kismiska ezekhez képest, elhiheted. Megdöbbentő jelenetek sokasága mindhárom film. Ezek az elvontak, nem A sziget vagy A 23-as szám.

2012. jún. 8. 08:07
 9/16 anonim ***** válasza:

Tideland Terry Gilliam-től, de jó a Brazil című filmje is (bár az kevésbé beteg szerintem).

Inland Empire (David Lynch)

2012. jún. 8. 08:41
 10/16 A kérdező kommentje:

ma 07:35 :alig várom!:P

A többieknek meg köszönöm szépen a válaszokat,utánanézek mindegyiknek,és remélem meg is tudom nézni majd idővel mindet!:) Köszönöm szépen még egyszer!:)

ma 07:35 :veled is!:'D

2012. jún. 8. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!