Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan kell videóhoz feliratot...

Halibel kérdése:

Hogyan kell videóhoz feliratot rakni?

Figyelt kérdés
Sajnos egyáltalán nem értek az ilyesmihez, de szeretnék angol/japán nyelvű videóhoz magyar feliratot rakni. Valaki el tudná magyarázni úgy, hogy én is felfogjam? :)
2012. jún. 7. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:

megvan a felirat fájlod és a filmfájlod is.

ezeknek egy mappában kell lenniük.és egyszerűen csak ugyanannak kell lenniük a nevüknek.

pl:Ju.on.the.curse.avi akkor a felirat neve ez lesz:Ju.on.the.curse.srt

érted?

2012. jún. 7. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy mappába kell tenni a videót és a feliratot, és egyforma nevük legyen. pl. a videó: film.avi, a felirat: film.srt

Ekkor a legtöbb lejátszó összerakja magától.

2012. jún. 7. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az előzőek írták DE ne windows media playert használj, mert az nem kezeli megfelelően a feliratokat !
2012. jún. 8. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
miért?én azt használok és mégsincs vele bajom...
2012. jún. 8. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsés vagy. Nagyon sok embernek van vele baja. Többek között nekem is. Egyszerűen nem jeleníti meg a feladatot.
2012. jún. 8. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
nem?egy ideig nekem sem jelenítette meg,próbáld meg a vobsub nevű programot.az nem lejátszó program,csak telepíted és amikor wm playerrel nézel filmeket elvileg az is elindul a háttérben és rajta lesz a felirat.
2012. jún. 8. 15:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem is tudtam, hogy ilyen egyszerű. És milyen videólejátszót használjak? :)
2012. jún. 8. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Használj VLC media playert vagy Total Video Playert, ezekkel gyakorlatilag bármilyen formátumot le tudsz játszani, kevés a helyigényük, egyszerű őket használni és szerintem jobb, mint segédprogramot telepíteni a windows-hoz.
2012. jún. 11. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!