Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés

Pontosabban hármat kérdezek.

Ez a film 70%-ban új lehet. Az elején van egy család köztük: Jeff, Don és egy Alice személy de még volt ott több is. Ilyen zombi kór van ott és Nagy-Britanniába vannak. A Don nevű pasira és a családjára és az otthonára rá rontanak és kergetik őket a zombik/vámpírok Jeffet fel is falják majd szinte mindnekit. Don k mászik az ablakon majd elfut hogy a zombik ne a családját hanem őt egyék meg hanem majd őt. Egy folyóhoz ér ahol egy Jacob nevű ember van egy motor csónak félével majd a Jacobot is felfalkák és kergetik a vízbe Dont mert ő meg lelépett a motor csónakkal. ALice és DOn egy poárt alkot akiknek volt 4 gyerekük 2 fiú és 2 lány akiket egy kirándulásra küldték. A film eleje sötétben játszódik. Aztán pedig ilyen katonás lesz.

Ez már 100% hogy régi film. Van egy apa akinek meghalt a felesége és mg van egy fiú és egy lány. Egy ilyen modern házba költöztek amibe egy óriási robot van beépítve, pontosabban az egész ház egy robot. A robot nőnek (mert nő) megtetszi az apa akinek később lesz egy barátnője is akit nem enged be és meg akar ölni hogy a robot legyen az apa férje. Ez úgy 2005 alatti film és többször is régen délben-délután leadták.

2012. jún. 7. 17:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Jajj bocs, csak kettő :/
2012. jún. 7. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Az első az nem a King of the zombies?
2012. jún. 7. 17:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem, de azért köszi, mert mint mondtam új
2012. jún. 7. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Don aki szerti a csicseri borsót? Jó nagy tróger az a Don. 28 nappal később a címe.
2012. jún. 7. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
aha,én szerintem is,de a 28 nappal későbbe nem zombik vannak,hanem veszettséggel fertőzött emberek,jó lenne,ha felfognátok végre.
2012. jún. 7. 18:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát ja sztem is. Csicseri borsó XD. Am amikor mondják hogy 8 héttel később, 24 nappal később stb. akkor mondják hogy éhen haltak a fertőzöttek. Csicseri XD
2012. jún. 7. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
én 28 héttel későbre tippelek. A másodikat régen láttam de tudom miről vakerálsz de nem ugrik be a film cime.
2012. jún. 12. 11:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, utána néztem (28 héttel később), tuti hogy az:) Da am ha majd eszedbe jutna akkor légyszives írj):)
2012. jún. 12. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!