Milyen kutyás filmek vannak?
Klasszikusok: Lassie, Rin-tin-tin, Kutyám, Jerry Lee 1-2-3, Beethoven 1-2-3-4-5
Legújabb: Én és Marley
Egyéb kutyás filmek: Szuperhekus kutyabőrben, Sherlock Bond, a kutyanyomozó, Segítség, kutyául vagyok!, Segítség, kutya lettem!, Röplabdázó csodakutya, Reszkessetek, kutyaütők 1-2-3, Nem kutya, Lelkipásztor-kutya, Kutyavilág, Kutyaütők, Kutyaütő örökösök, Kutyául vagyok, de gyógyíttatom magam, Kutyátlanok kíméljenek, Kutyaszerencse, Kutyakomédia, Kutyák és macskák, Kutyahűség, Kutyafuttában, Kutyafalka, A kutyafáját, Kutyabajnok, A kutya rúgja meg 1-2, Kutya ellen nincs orvosság, Karatekutya, Csodakutya 1-2, Bonbon, a kutya, Kutyaütő csodacsatár
úton hazafelé,beethowen,rex,kutyaszálló,kutyám Jerry Lee,marley meg én,lassie,kutyahideg,űrkölykök,Ultrakopó
hirtelen most ennyi jutott eszembe :DDD
persze még ccsomo van..
Én még emlékszem a Száguldó falkára.
Szánhúzó kutyák, fiatal fiú, öreg indián, kb. 20 éves film, de akkortájt is játszódik, nem az aranyásók idején, nem a Vadon szava, bár azt is megfilmesítették.
Nicsak ki beszél 3.
Kutyaszálló
Marley meg én
Lessie 1-2
Lessie hazatér
többet nem tudok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!