Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért így lett vége a Gossip...

Miért így lett vége a Gossip Girl-nek?

Figyelt kérdés

Az 5.évad végére mindenki ugyanolyan lett, mint az elején. pl.: Serena megint egy kokós ribanc lett és lefeküdt Blair pasijával, Chuck már megint olyan csúnyán viselkedik Blairrel, Lilly és Rufus elváltak. Olyan szomorú.

Azt nem értem, hogy Jenny és Vanessa hová tűntek? Ők miért nem voltak benne a végén, mint a többiek? Mikor lesz látható a 6. évad?

2012. jún. 5. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel a 6.évad rövidített, ezért valószínűsíthető, hogy november-december magasságában fog megérkezni.
2012. jún. 5. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Januárban vége van a 6. évadnak (The Carrie Diaries váltja), ezért addig le kell mennie a 11 résznek. November és január között szünet szokott lenni, úgyhogy vagy előtte adják le, vagy amíg a többi szüneten van (novemberben 4, decemberben 4, januárban 3 rész).
2012. jún. 5. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vanessa baromi unalmas volt, gondolom ezért nem szerepelt többet, Jennyt nem tudom.
2012. jún. 11. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök, hogy Vanessa és Jenny nem szerepeltek az 5. évadban...
2012. jún. 18. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:

A 6. évad megjelenését már megírták.

Jenny - azért nem szerepel már, mert sok szülőnek ellenszenves volt Taylor Momsen viselkedése, nem szerették volna, ha a gyerekeiknek egy ilyen lány a példaképe, így Jennyt kiírták a sorozatból.

Vanessa - Köztudott, hogy Ed Westwick (Chuck) és Jessica Szohr (Vanessa) elég sokáig jártak...Jessica megcsalta Ed-et a legjobb barátjával, és valami olyasmit olvastam, hogy Ed eltaszította mindenkitől Jessicát, akit aztán emiatt kiírtak (vagy kilépett (?))

Bár nem kérdezted, de Eric sem szerepelt már az 5. évadban, de ő nem tudom, mi miatt....

2012. júl. 2. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!