Bk-ban miért lett annak idején Attilának és Júlinak viszonya? Szerelmesek egymásba?
Hülyeséget kérdeztél, remélem tudod!
Úgy kezelsz egy kitalált történetet, mintha valóság volna.
Jaj, csak ide ne jussunk el, hogy az dobálod vissza rám, amit én írok :) Akkor inkább ne írj semmit.
Senki nem mondta, hogy baj, de az se tűnt még fel, senki nem válaszolt még a kérdésedre?
csak te válaszoltál, és most már tudom, miért, mert valójában a te kedvenc szerelmi párod Attila és Júli
:P
Igen, egész nap az RTL szemétjein függök :D
Azért nem válaszolt senki, mert mindenki tudja, hogy ez csak egy kitalált történet, és minden ilyen miért jellegű kérdésre ugyanaz a válasz.
nézd, egy sorozatot nem úgy néz az ember, hogy az valós történet, szóval ezt ne tedd a jövőben, kérlek, gyerekes!
azóta megkaptam a választ már persze, környezetemben szinte mindenki nézi, ide csak a fiatalok zöme jár, azok nem nézik, szerintem ez természetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!