Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi acíme a filmemnek?

Mi acíme a filmemnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már évek óta keresek egy filmet, de nem tudom a címét. Remélem valaki a rövid tartalma alapján megtudja mondani a címét.

Egy hajón kezdődik a történet egy testvér párral. Ha jól emlékszem ikrek, egy lány és egy fiú, kb a huszas éveiben járhatnak. Hajótörést szenvednek, a lány egyedül ér partot, azt hiszi, hogy meghalt a testvére. Azért, hogy elrejtőzhessen, beöltözik fiúnak. Azt hiszem egy hercegnek vagy valami nemesnek dolgozik valami segédje lesz. A lányt megkéri a herceg, kérje meg a kezét az ő részére egy ottani nemes lányának. Amíg a nemes kisasszonnyal ismerkedik a fiúnak öltözött lány, addig beleszeret a kisasszony az álruhás lányba. Az álruhás lány pedig beleszeret a hercegbe. A film vége, hogy előkerül a halottnak hitt testvér, aki elveszi majd a nemes kisasszonyt, a herceg pedig az álruhás lányt.

2012. jún. 2. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
TE jóságos ég, én ezt tavaly láttam színházban és nem jut eszembe a címe. Amint rájövök leírom, ha nem előznek be. :)
2012. jún. 2. 22:17
 2/3 Csegi89 ***** válasza:
Vízkereszt, vagy amit akartok
2012. jún. 2. 23:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors a segítséget :))
2012. jún. 3. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!