Láttam kis koromban egy horror filmet (3-4 éves lehetem de nagyon is emlékszem rá) és ez már nagyon idegesitő hogy nem tudok néha elaludni miatta de már 10 éve láttam de még mindig viszatér hébe-hóba mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 12:40
1/4 anonim válasza:
végignézted? (csókoltatom a szüleidet)
nézd meg újra, most már fel tudod dolgozni talán...
2/4 anonim válasza:
El kell hinni, hogy ilyesmi (reméljük) nem létezik. Én sem nézek már ilyeneket, kiskoromban azt hittem vagányság, de meguntam, hogy 20 évesen, nem szeretek/merek egyedül aludni a kolis szobába...stb
Én mindig azt mondtam magamban, hogy jó, nem érdekel nem félek, ha meg akar valaki ölni megfog anélkül is :D
3/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat
az 1. válaszoló tanácsát megpróbálom :D
a 2. válaszoló tanácsát már megpróbáltam féligmeddig sikerült
2012. jún. 4. 15:47
4/4 anonim válasza:
Hogyan alakultak a dolgok azóta, kérdező? El tudsz már aludni rendesen miatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!