Harry Potter 7 kérdés (? )
Figyelt kérdés
írjatok légyszí olyat ami a könyve nem volt a filmbe viszont igen szal a filmből íratok jeleneteket ami a könyvbe nem volt (még csak a könyvet olvastam) filmet nem láttam de elvileg egy csomó plusz jelenetet beraktak ami a könyvbe nem is volt. ilyet írjatok légyszí2012. jún. 1. 16:59
1/7 anonim válasza:
a csatajelenetnél tök fölöslegesen beletették, hogy harry és voldemort lezuhan arról a hídról..
2/7 anonim válasza:
luna meg Neville smároltak, harrynek ginny bekötötte a cipőfűzőjét (?)meg egy csomó ilyen apróbb jelenet de nem emlékszem mert már régen olvastam és láttam
3/7 anonim válasza:
pl Neville nem jön össze Lunával, mint ahogyan a filmben sugallják nekünk
4/7 anonim válasza:
voldi és harry lezuhanása sem volt benne, a harcuk is a nagyteremben zajlott... nem volt benne az a gyűlés sem előtte a nagyteremben, ahol Harry önként kiállt a sorból... elég sok apró jelenetek nem voltak benne
5/7 anonim válasza:
a filmben harry "érezte" a horkruxokat.
kettétöri a halálvesszőt,nem visszateszi a sírba.
voldemort poénból megöli az új mágia ügyi minisztert.
6/7 anonim válasza:
Ron és Hermione a titkok kamrájában jelenet
a filmben benne van Hermione hogyan pusztítja el Hugrabug aranypoharát a könyvben csak elmesélik
Ron és Hermione is ott csókolóznak a filmben
7/7 anonim válasza:
Figyi, szerintem nézd meg a filmet, mert azok is jók(mondjuk a könyvek 100szor jobbak)! :)))) Meg ha tudsz angolul, szerintem eredeti hanggal nézd, mert a magyar szinkron borzalmas :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!