ÍGY JÁRTAM ANYÁTOKKAL? (lent, és fontos! )
7. évad utolsó részében úgy tüntetik fel,hogy Robin a menyasszony,de találtam valamit,ami fullra megdöbbentett..
Ezt Barney Stinson angol nyelvű wikipédia oldalán találtam.
A bekeretezett rész jelentése:
Élettárs: Robin S. (jövőbeli)
^^Ez azért valamit bizonyít,végül is az Amerikaiak már csak többet tudnak,mint mi :D
Hát azt nem tudom,de úgy vettem észre,hogy a rendezők nem is nagyon foglalkoznak vele,mert már egyre kevesebb olyan mondat van,hogy itt találkoztam/így találkoztam anyátokkal ...
De sztem még ők sem tudják... de Barney-é 98%,hogy Robin,úgyhogy hurrá :D
Miután leadták az utolsó részt, abban ott ért véget a történet, hogy Robin és Barney házasodik. Ennek hatására írták át Wikipedia-ban azt a részt. Lehet, hogy sok okos dolog van rajta, de ezeket a cikkeket bárki bármikor átírhatja. Tehát a jelenlegi infó szerint Robin a párja, ezért ezt tüntetik fel. Ha majd a 8x01-ben csinálnak valami csavart, és mégsem ő lesz, akkor a cikket is átírják az infónak megfelelően. Ez kb. ennyire hiteles információ.
Miután az anya csak egy ürügy a sorozatra, és nem róla szól a történet, simán elképzelhető hogy sosem vezetik be a személyét, vagy a sorozatzáró részben derül csak ki.
Carly az !! :)
Mert amikor Ted tanár lesz akkor amikor az első óráját tarja elcseréli a termet és abban a teremben van a felesége.
(Carly egyetemista)
Robinnak meg volt egy olyan ismerőse akit tetszett neki amikor először látta egy ruhaboltban volt Teddel (jártak).
Na szóval Ted mondta hogy itt még nem ért végett mert még találkoztak vagy vlami ilyesmi is lesz... De am remélem Barneynak lesz a felesége :)
És barney-nak lesz gyereke mert most ha robinnal házasodik akkor nem lehet gyerekük mert 1. robin nem akar 2. nem is lehet neki
amúgy meg rohaddt nagy szemétség hogy megkéri quinn kezét amikor robinba szerelmes és veszi el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!