Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Akik nézik A rejtély (Fringe)...

Akik nézik A rejtély (Fringe) című sorozatot. Válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Összejön a két főszereplő (Olivia és Peter)?

2012. máj. 31. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Párszor. Aztán mindig újrakarcolják az idővonalakat mert nem jut eszükbe az íróknak eredetibb megoldás :D
2012. máj. 31. 13:54
 2/5 anonim válasza:

NAGYON NAGY HÍR!!! AKI NEM AKARJA TUDNI NE OLVASSA TOVÁBB

én láttam a 4ik évadot (angolul néztem mielött linket kérnétek) és Olivia terhes Petertől...szal igen

2012. aug. 16. 11:04
 3/5 anonim válasza:
3 évadban jönnek össze.
2012. szept. 13. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
ja összejönnek a harmadikban , csak aztán Petert kitörlik a tér idő kontiniumból , majd a negyedik évad 16. részében újra egymásra találnak , és az ötödik évadban fel fog tűnni Emily nevű lányuk ís :)
2012. szept. 16. 23:49
 5/5 Szigeti Ádám válasza:
a 3. évad 15. rész végén összejönnek, érezhetően a következő részben , bár azt fedetlenül, de huzamos időt töltenek, aztán kisebb-nagyobb mellékvágányokra terelődik a dolog, véglegesen a 4. évad 15. részében jönnek össze, amikor Szeptember közli Peterrel hogy mindvégig otthon volt, és Olivia nem másik időbeli, hanem az övé. Innentől az 5. évad végéig úgymond együtt vannak, és a lányukat nem Emilynek, hanem Etta-nak hívják :) ( Henrietta ) :) kissé késve, de sosem késő, ha igazi Fringe rajongókkal oszthat meg az ember ilyesmiket :)
2013. jún. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!