Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor jelenik meg a SKINS 7....

Mikor jelenik meg a SKINS 7. évada?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy lesz 7. évad is és egyben ez lesz az utolsó 3 szor 90 perces részből fog állni és arra lennék kíváncsi hogy mikor fog megjelenni előre is köszi

2012. máj. 31. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Január 3-4., vagy februárban 1-2. hetében kezdődnek az évadok. A hetedik is ebben az időszakban fog.
2012. máj. 31. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Istenem én annyira várom már, hogy az hihetetlen. A 6. évad is tetszett, az évadzáró pedig valami csodás volt.Igaz, kicsit hasonlított az első generációra, dehogy nagyjából minden jórafordult, imádtam. De miért pont télen? MIÉRT?!
2012. máj. 31. 13:38
 3/8 anonim válasza:

Április/május. ;)

Check out in english ;)

2013. márc. 18. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
volt már lassan minden hónapról szó. volt február is, wikipédián március írva, angol újságokban június, és most április/május...
2013. márc. 19. 17:23
 5/8 anonim válasza:
Állítólag hétvégére már fent lesz feliratos változatban a Skinses magyar rajongói oldalon. :) Felirat külön már van! :)
2013. júl. 3. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Az ilyen oldalak mindig elég lassúak. Torrenten már másfél napja fent van az első rész (közvetlenül a leadás után felkerülnek), a felirat is kész.

Aki letölti az már megnézhette, míg aki az ilyen oldalakra vár annak még mindig napokat kell.

2013. júl. 3. 14:08
 7/8 anonim válasza:

nezzsorozatokat.hu-n fentvan:)

csak nem engedte hogy beillesszem az oldalt:S

2013. júl. 6. 19:30
 8/8 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok. még annyit hogy nagyon unalmas én már 22perce nézem és meghalok az unalomtól..:SSS de lehet neked tetszeni fog,nemtudom,szerintem unalmas...
2013. júl. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!