Milyen filmeket tudnátok mondani, ami iskolai lövöldözésekről szól?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az 1999es columbine-i mészárlásról, amiről készült pár film, hasonlók érdekelnének2012. máj. 30. 22:15
1/5 anonim válasza:
Nem tudom miket láttál már...
De: Az osztály
9 áldozat
Egy szemvillanás alatt (bár nem az a fő vonal...)
Szerintem ezeknek a filmeknek óriási hibájuk az, hogy úgy állítja be a lövöldözőket, mintha ők lennének az áldozatok. Pedig valójában az összes iskolai lövöldöző szociopata volt.
Ezért is jobb az a bizonyos Elefánt.
2/5 A kérdező kommentje:
Az elefántot láttam, pont ma, nekem picit unalmas, illetve pár dolog nem is úgy történt ahogy a filmben volt. Egy ilyet átélni közvetlen közelről borzalmas lehet... Amiket írtál megnézem köszi, ha le tudom tölteni.
2012. máj. 30. 23:12
3/5 anonim válasza:
Kóla, puska, sültkrumpli. Igaz még nem láttam, csak hallottam róla.
4/5 anonim válasza:
Ja, bocsi, ez is arról készült, amit a kérdés kifejtésébe írál, csak azt nem olvastam el. :D
5/5 anonim válasza:
Az osztály film mutatja be a legjobban miért nem vicces valakit éveken keresztül terrorizálni a másikat meg a benx film meg robbanékony tinédzser meg persze eden lake a másik én film nézze meg mindenki ezeket a filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!