Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismertek jó fantasy sorozatokat?

Shiroku kérdése:

Ismertek jó fantasy sorozatokat?

Figyelt kérdés

Gondolok itt például olyanokra, mint az idei Grimm, Secret Circle és egyebek. Már láttam a Merlint és a Legend of the Seekert is, a Trónok harcát is ismerem.

Valami ötlet? =)

2012. máj. 28. 20:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát nem maradt valami sok, de pl. ha GoT féle uralkodós sorozat kell (mert eddig pl. a fantasy elem sem volt valami sok a GoT-ba, sokáig olyan volt, mintha csak simán a középkorban játszódna és teljesen reális volt), akkor Tudors, Rome, The Borgias, Camelot, és még esetleg Spartacus (sok csak a középkorban vagy ha nem is középkorban, de k.rvarégen játszódik, és csak ez a közös bennük, de pl. Spartacus az egyik legjobb sorozat, szóval még ha nem is fantasy, akkor is érdemes nézni).
2012. máj. 28. 21:10
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, mindenképpen utánuk járok majd :) Egyébként még affélék is jöhetnek, mint pl a Misfits meg egyebek, nem muszáj a kkorban játszódnia - a lényeg, hogy valami misztikus dolog legyen benne ;]

Még egyszer köszi.

2012. máj. 29. 16:45
 3/17 anonim ***** válasza:
Hát még talán a Being Human fér fel a listára.
2012. máj. 29. 18:12
 4/17 anonim ***** válasza:
Illetve The Shadow Line és The Fades is, még nem láttam egyiket sem, de úgy tudom jók, és fatasy.
2012. máj. 29. 18:13
 5/17 anonim ***** válasza:

Buffy a vámpírok réme

Vámpírnaplók

Odaát

Once Upon a Time

2012. jún. 1. 01:05
 6/17 A kérdező kommentje:

Fuhh, köszi szépen, de ezeket már láttam vagy egy-kettőbe belenéztem és nem tetszett... (a Vámpírnaplóktól pl ideges leszek xD)

Bármi egyéb ötlet? O.O

2012. jún. 2. 21:23
 7/17 anonim ***** válasza:

Vámpírnaplók pont csajos sorozat, megértem, de a többit is láttad?

The Shadow Line, The Fades egyértelműen jó, rossz brit sorozatot még nem nagyon láttam, Odaátnak is megvannak a pillanatai, bár 10/10-es CW sorozat nem létezik, de azért egy nézhető sorozat pár nagyon jó résszel.

Game of Thrones-t iskolákban kötelezővé tenném, ha nem is mint sorozat, de mint könyv.

Illetve amit eddig semmi sem írt, és az utóbbi évtized legnagyobb sorozata volt országos csatornákon: Lost.

Azért van mit nézni.

2012. jún. 2. 23:27
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem bírom a rémisztő sorozatokat xD

A Lost nem igazán fogott meg - az első évadok jók voltak, de nem tudott hosszútávon lekötni. A Fades-be belekezdtem, de az sem ragadott meg, az Odaátot kifejezetten szeretem, csak sehol sem találom online, letölteni meg nem akarom. A Game of Thrones 2. évadának 9. részével tegnap végeztem, most várom végre a 10-et. >.<

bocsi, tudom, hogy nehéz eset vagyok... =/

2012. jún. 3. 10:04
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem igazán vagy nehéz eset, nekem is van olyan, hogy egy mások által 10/10-es sorozat nem jön be.

A nehéz inkább az, hogy kevés fantasy sorozat van.

Ha ezek közül nem nyerő egyik sem, akkor inkább nézz vegyes sorozatokat, na csak egy kategóriára menj rá.

Letöltés miért okoz gondot? Supnat-ot leszednéd lenne 7 évadnyi néznivalód, ha a romló minőség miatt abbahagyod akkor meg 5.

2012. jún. 3. 11:01
 10/17 anonim ***** válasza:

Hát, van még egy kettő fantasy amit ismerek. Bocs, ha már írták a többiek:

Smallville

The 4400

Teen Wolf

Moonlight

Primeval

True Blood

Torchwood

The River (bár ez inkább horror)

The Walking Dead

Misfits

Buffy, the vampire slayer

Blood Ties

Legend of the Seeker

Heroes

Grimm

2012. jún. 3. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!