Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Baj az ha még 17 évesen...

Baj az ha még 17 évesen animéket nézek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A műanyag narutos kardról hogy asszociáltál kockatalálkozóra? A conoknak is megvan a maguk hangulata, és nem azt hallgatod, h fúj gagyi mesék, amiknek mellesleg rengetegszer több a mondanivalója, mint egy csomó filmnek. Nem gyakran találsz olyan filmet vagy sorozatot, ami annyira kivesézi a társadalom és az emberek problémáit, vagy érzéseit, mint egy-egy anime.

Egyáltalán nem gáz ennyi idősen animét nézni, ezeknek is megvan a maga célközönsége, ott a josei és a seinen, ami kifejezetten felnőtteknek szól, de a shoujo és shounen animék is ugyanolyan élvezhetőek lehetnek :)

2012. máj. 30. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:
25 éves unokatesóm is animézik...és én is
2012. jún. 1. 19:46
 13/15 anonim válasza:

Fogalomzavar!!! http://www.youtube.com/watch?v=pVybMu-1zv0 Jól gondolkodnak, de ők elgalább próbálkoznak... :)

http://www.youtube.com/watch?v=_PU7Qi_r7uY Érdemes megnézni :)

2012. jún. 9. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem baj. Sőt, talán még jó is! Én részben az animéknek köszönhetem azt, hogy nagyjából kiegyensúlyozott és életvidám fiatal lettem. Jelenleg 23 és fél éves vagyok, kedvelem az animéket, és ellátogatok a velük kapcsolatos Con-okra. :-) ^___^
2012. jún. 16. 18:07
 15/15 anonim ***** válasza:
imádom őket valamiért nagyon jó érzésel telit el pl naruto bleach mega többi azokat csak néha nézem ezeket minidg amugy kérdező csaj vagy?
2012. júl. 18. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!