2/13 anonim válasza:
Karib tenger kalózaiban nagyot alakít, de én az olyanokat csípem, ahol nincs elmaszkírozva. A nagy kedvencem például a Csokoládé. :)
3/13 anonim válasza:
Charlie és a csokigyár
Karib tenger kalózai 1-4.
Én, Pán Péter
Ollókezű Edward
A titkos ablak
Közellenségek
Az álmosvölgy legendája
Mindegyik zseniális film!:)
5/13 Shiroku válasza:
Alice Csodaországban, Sweeney Todd. Tulajdonképpen mindegyik, de a legjobban azok, amelyikekben Tim Burtonnel dolgozik együtt ;]
6/13 A kérdező kommentje:
Amit mondtatok, azok küzül párat már láttam, de a többit megnézem mindenképp, kösziiiii :D
2012. máj. 29. 15:30
7/13 anonim válasza:
amit láttam, az a Katib tg. kalózai 1-4. .. a 4.abból a kedvenc filmem, nem csak Johnny Depp kategóriába, hanem rendesen is az a kedvencem.
láttam a Csokigyárat, azt is imádtam.
Most töltöm az Ollókezű Edwardot, majd le fogom az Álmosvölgy legendáját, meg az Alice csodaországba című filmet... az Éjsötét árnyékot nem kapom. :((
8/13 anonim válasza:
mindet szeretem de nagy kedvenceim mégis az Èjsötét àrnyèk és az Ollòkezű Edward :))
9/13 A kérdező kommentje:
Nekem most a kedvenc filmem az Ollókezű Edward :))) Viszont olyan naon szomorú a vége :(
2012. jún. 26. 10:37
10/13 anonim válasza:
nekem a nagy kedvenc a Közellenségek *.* de mindet imádom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!